Lords pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Lățimea pantofului
Partea superioară
Tipul vârfului
Produse: 152
Afișează identificatorul versiunii

Pantofii Lords de la aristocrați până pe covorul roșu la Hollywood

Pantofii Lords pentru femei au fost foarte multă vreme asociați cu imaginea burgheziei și a aristocraților, dar au știut foarte repede cum să se impună drept un veritabil must have din garderobă, fiind purtați de vedete chiar și pe covorul roșu. Sunt mai rafinați și mai eleganți ca niciodată! Pot să fie cei mai șic, cei mai moderni și cei mai stilați pentru ca tu să fii cea mai elegantă, în orice ocazie.

Pantofii Lords pentru femei sunt cele care se disting prin farmecul lor discret și distins. Sunt modele de pantofi simpli, frumoși care te ajută să afișezi atât un look casual, cât și unul mai rafinat.

Modele de pantofi Lords perfecți pentru a merge la birou sau pentru a putea profita din plin de cea mai frumoasă plimbare citadină sunt cei care vor inspira numeroase ținute în stil clasic, bon chic, bon genre sau chiar și rock and roll.

Pantofii Lords negri- un plus de eleganță pentru ținutele tale

Dacă vrei să te bucuri de cel mai rafinat, cel mai clasic și cel mai elegant look, trebuie să alegi modele de pantofi Lords negri, care te vor ajuta să afișezi cel mai feminin look peste tot. Mai ales cei în nuanțe de negru care afișează un lanț metalic în față. Se pot combina cu un trenci mai lung sau cu o rochie tip cămașă pentru un look mai mult decât impecabil. Dar, arată cel mai bine și la un blazer sau o rochie mai elegantă și o cordeluță cu perle în păr.

Pantofi Lords- îi poți purta la o rochie sau la o jachetă?

Distinști și foarte confortabili, pantofii Lords sunt un must have absolut atunci când vine vorba despre un stil BCBG citadin, deci se pot purta atât la o rochie, cât și la o jachetă mai elegantă. Dar asta nu înseamnă că nu îi poți purta la gecile din piele sau cele tip bmber.

Cel mai mare avantaj al lor- merg chiar cu orice, de la rochii la pantaloni, la fuste și la blugi și îi poți alege în nenumărate culori- negri, gri, roșu bordo argintiu, auriu sau bej. Cu siguranță că vor deveni foarte repede indispensabili de la tine din garderobă.

Pantofii Lords- întrebări frecvente

Lords este un brand extrem de popular care i-a câştigat pe utilizatori prin piese de înaltă calitate cu design modern impecabil. Totuşi există numeroase întrebări legate de produsele acestui brand. De unde pot fi cumpăraţi pantofi autentici? Cum pun în valoare ţinutele urbane? Care sunt combinaţiile incendiare ce pot fi realizate cu articole încălţăminte ale acestei mărci. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai presante întrebări.

Ce sunt pantofii Lords?

Pantofii Lords gri sau pantofii Lords negri sunt modelele de pantofi indispensabile pentru a adopta un look preppy sau foarte șic în viața de zi cu zi. Poți alege foarte ușor pantofi Lords pentru rochii, dar și pentru pantaloni drepți, fiind modele indemodabile din acest motiv.

Pantofii în stil Lords- cum se poartă?

Discreți, dar rafinați, pantofii Lords Tamaris se pot purta de o minune cu o ținută clasică- adică pantaloni slim și blazer pentru un stil 100% preppy. Iar pentru un look și mai șic, poți purta modele lăcuite la o pereche de pantaloni 7/8 și o cămașă fluidă sau o fustă tip patinatoare și un sacou cu ecusoane.

Lords - ce tip de încălțăminte este și cu ce stil se potrivește?

Pantofi Lords sunt modele de încălțăminte simplă, dar elegantă, care merg de minune cu un stil mai clasic și mai elegant. Sunt pantofi confortabili, eleganți care te vor ajuta să ai un stil șic indiferent de circumstanțe. Și cum sunt fără toc, îi poți purta chiar peste tot.