Produse: 626
Afișează identificatorul versiunii

Espadrilele, o alternativă ideală pentru sneakers

Doamnelor, sunteți deja în căutarea pantofilor potriviți pentru următorul sezon estival? Espadrilele sunt cea mai potrivită soluție. Din încălțămintea ta de vară nu trebuie să lipsească espadrilele. Asta deoarece espadrilele sunt atemporale.

Espadrilele de damă sunt unul din cele mai căutate tipuri de încălțăminte, ideale atât pentru zilele călduroase de vară cât și pentru cele mai răcoroase de primăvară și nu numai. Se potrivesc de minune cu orice stil vestimentar și reprezintă o opțiune accesibilă ca preț.

Espadrilele sunt pantofi lejeri și supli, dotați cu o talpă robustă. Extrem de apreciați de doamne și domnișoare, pot reprezenta o alternativă comodă pentru sneakerși și sandale. Espadrile din piele, espadrile perforate, atunci când mergi la shopping sau la o întâlnire cu amicii alege espadrile femei în detrimentul sneakerșilor. Ieși în evidență alegând o perche de espadrile unice și originale totodată, departe de espadrilele clasice pe care le vedem peste tot.

Espadrile cu talpă wedge

Pentru vacanțe sau seri în oraș optează pentru o pereche de espadrile cu talpă wedge. Se pretează atât unei perechi de blugi cât și unei fuste cu orice tip de croială, putându-se purta fără probleme în contexte diferite. Vin în culori versatile precum negru sau nude dar și în culori mai îndrăznețe pe care doar o fashinista le poate aborda, doar ea știe cum să le integreze cel mai bine unei ținute de stradă și nu numai.

Espadrile Tommy Hilfiger, un must have pentru un stil urban

Tommy Hilfiger espadrile însoțesc de minune rochiile casual și blugii Tommy Hilfiger. Espadrile plate, espadrile cu talpă lată în perfect acord cu o pereche de blugi sau pantaloni casual. La fel ca și guess espadrille, Tommy Hilfiger espadrille wedged sunt cel mai popular tip de încălțăminte pe care îl poți adopta pe timp de vară. Nu mai căuta: espadrilele sunt pantofii ideali pentru o zi la plajă, pentru o duminică la grătar cu prietenii sau pentru o plimbare în oraș.

Espadrile femei – întrebări frecvente

Ce sunt aceste tipuri de încălţăminte atât de populare? Cum se întreţin corect acestea? Cum se crează ţinute impecabile cu espadrile? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vom găsi răspuns în rândurile următoare.

Espadrile – ce sunt?

O espadrilă este un pantof lejer, din pânză, cu o talpă din plută de obicei. Acest tip de pantofi sunt extrem de populari peste tot în lume. Este originar din Spania și este ideală pentru o ținută de vară, pentru vremea mai călduroasă, oferă simplitate și confort dar este și comodă deoarece îți oferă senzație că ești desculță atât este de comodă. Este ideală pentru pantalonii de in și la piesele vestimentare de vară. Deoarece se găsesc în diferite culori și modele, se asortează cu ușurință oricărei ținute.

Cum se spală espadrilele?

Numeroase sunt persoanele care se întreabă dacă espadrilele se pot spăla. Da, se pot spăla, însă cu grijă. Se ia un bol cu apă curată, se pregătește o cârpă curată, se udă cârpa și cu ajutorul unor mișcări blânde, fără să apeși, încearcă să le cureți. Se mai poate folosi un produs de curățare special din bumbac.

Cum se poartă espadrilele?

Espadrilele sunt un must cadrul unui look estival, cu parfum de vacanță, soare, există de toate pentru toate gusturile. Pentru o plimbare în oraș optează pentru o pereche de espadrile cu talpă wedge. Le poți purta cu o rochie vaporoasă de vară, cu o salopetă de vară, cu o pereche de pantaloni scurți de blugi sau o pereche de blugi boyfriend.

La birou se pot purta alături de o pereche de blugi albi.