Bucket hats pentru femei

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Material îmbrăcăminte
Stil
Etichetă produs
Produse: 215
Afișează identificatorul versiunii

Pălării bucket pentru femei – protecția la modă  împotriva soarelui 

Deși a fost concepută pentru protecție împotriva ploii și umidității, fiind prima dată folosită în Irlanda, iar marginile acesteia fiind special făcute pentru a permite apei să se scurgă ușor de pe ea, pălăria de tip bucket este un accesoriu foarte la modă, care te protejează și împotriva soarelui în egală măsură. Denumirea acesteia vine de la forma pe care o are, un fel de găleată, un design foarte practic, din materiale ușoare, care se pliază fără probleme și fără a-i strica forma și poate fi pusă în buzunar sau geantă dacă nu vrei să o mai folosești. Materialele folosite la producerea acestor pălării sunt cu protecție UV, pentru a fii sigură că ești protejată corect de razele nocive ale soarelui.

Pălării de damă – cum să fii la modă în fiecare vară?

Citind istoria uimitoare a pălăriilor, vei afla că au fost create cu scopul de a oferi protecție capului și umerilor împotriva condițiilor meteo. De asemenea, pălăriile se foloseau și în scopuri religioase, știi bine că unele culte religioase nu acceptă prezența în lăcașul de cult cu capul descoperit. Iar acest lucru există din timpuri străvechi. În zilele noastre, însă, pălăria nu este doar utilă, ea este și un accesoriu cu care ne completăm ținuta. Mai ales vara, este foarte ușor să accesorizezi cu o pălărie ținuta pentru orice eveniment sau ieșire în timpul liber. Găsești diferite modele de pălării, potrivite pentru plajă, pentru luat masa în oraș și chiar pentru o petrecere între prieteni. Pălăriile își ocupă astfel locul în tendințele caselor de modă și chiar dacă primesc modificări cu fiecare sezon nou, toate pleacă de la un clasic care se poate folosi în orice condiții meteo sau de stil. Acestea se produc din diferite materiale, de la pânză , fâș, lână sau paie. Sunt potrivite pentru orice sezon.

Pălării bucket – un stil proaspăt și interesant, disponibile la modivo.ro

Deși au atins maximum de popularitate în anii 1960, pălăriile de tip bucket au devenit foarte la modă în anii ’80 când au început să fie purtate de către artiștii care cântau rapp și care le introduceau cu succes în ținutele lor. Acum, aceste pălării sunt foarte populare și pot fii găsite cu ușurința, îți poți alege dintr-o gamă variată de culori, materiale și brand-uri. Iar dacă nu te poți hotărî pe o singură culoare, acestea au fost produse și în varianta reversibilă, două culori diferite, sau o parte uni și una cu modele, pentru a-ți oferi un look cât mai interesant și proaspăt.

Pălării bucket pentru femei – întrebări frecvente 

Atunci când îți alegi acest accesoriu, trebuie să o faci cu mare grija. Pentru că nu orice tip de pălărie se potrivește oricărei persoane. De aceea avem multe întrebări atunci când alegem pălăria potrivită. 

Ce tip de pălărie ți se potrivește dacă ai fața rotundă?

Atunci când ai fața rotundă, pălăriile care ți se vor potrivi sunt cele cu formă alungită, de preferat de dimensiuni medii. Este de evitat să porți o pălărie cu formă circulară, care va accentua forma feței, dar nu într-un sens pozitiv.

Ce pălărie să porți dacă ai părul scurt?

Atunci când ai părul scurt, daca mai este și sezon rece, purtarea pălăriilor nu este doar un moft, devine o necesitate. Dar trebuie să știi să alegi corect tipul de pălărie care să te și avantajeze. Cele mai potrivite modele de pălării pentru părul scurt sunt cele tip bucket, care îți pun în valoare ținuta și expresivitatea.