Mănuși din piele pentru femei

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Material îmbrăcăminte
Stil
Tipul de mănușă
Produse: 57
Afișează identificatorul versiunii

Mănuși din piele pentru femei – simplitate și eleganță în fiecare zi

Încălțămintea și mănușile din piele sunt investițiile pe care le bifează fiecare doamnă și domnișoară ce ține la propria imagine. Fiind femeie, desigur că ești atentă la fiecare detaliu care compune look-ul tău. Ceea ce nu știi este faptul că, nu ai nevoie de o garderobă imensă și cheltuieli exorbitante pentru a arăta exemplar. Orientează-te către piese atemporale și materiale de calitate superioară.

Colecția de mănuși din piele pentru femei de la MODIVO îmbină cu succes rolul practic și design-ul unic. Mărci precum Boss, Calvin Klein, Black Diamond, Desigual, Tommy Hilfiger, sau Marciano Guess oferă modele de lux, concepute din materiale premium care asigură longevitate produsului și un aspect intact peste ani.

Mănuși călduroase pentru femei – perfecte pentru iarnă

Cine spune că iarna trebuie să uităm de accesorii și haine care conferă eleganță look-ului nostru? Datorită pieselor potrivite, poți îmbina excepțional confortul cu eleganța. Mănușile de iarnă pentru femei de la MODIVO sunt un exemplu perfect. Materialele durabile, rezistente la utilizare frecventă, care asigură confortul termic necesar zilelor geroase, aspectul unic care cucerește prin rafinament și eleganța detaliilor sunt cele mai importante caracteristici care compun imaginea mănușilor perfecte.

Mănușile pentru femei sunt dotate la interior cu material neted, blând la contactul cu pielea și plăcut la atingere. La exterior, pielea naturală asigură flexibilitate mâinii, permite degetelor să se miște liber și protejează pielea de iritații, roșeață și sensibilitate ridicată la frig, umezeală și îngheț. Mănușile călduroase pentru femei pot fi adăugate ca accesoriu inclusiv la ținute cu rochii elegante pentru ocazii speciale sau birou. Design-ul delicat subliniază feminitatea outfit-ului și accentuează delicatețea mâinilor.

Poți completa cu o căciulă, fular sau mănuși pe MODIVO

Colecția de mănuși de la MODIVO oferă atât modele luxoase, cât și modele dedicate uzului de zi cu zi. Mănușile Wittchen pentru femei se remarcă prin aspectul simplu și elegant, din piele naturală 100% sau material de lână și nylon la exterior. Aceste mănuși izolatoare de iarnă pentru femei sunt confecționate la interior din blană sintetică, piele naturală, poliester, sau polar pentru menținerea temperaturii optime a mâinilor. Mănușile MODIVO sunt disponibile într-o varietate de culori tomnatice - bordo, negru, bej, crem, maro, alb, sau bleumarin, ceea ce le face ușor de asortat ținutelor sezonului toamnă-iarnă.

Realizează un outfit spectaculos prin care să întâmpini anotimpurile neprietenoase. Îmbrățișează zilele mohorâte, bucură-te de soarele cu dinți, dansează în ploile de toamnă și sărbătorește prima zăpadă grație gamei de accesorii de iarnă disponibilă pe site-ul nostru. Ce zici de niște mănuși tricotate și moi, care te poartă în vremurile copilăriei? Imprimă o tușă rebelă paltonului sobru cu ajutorul mănușilor din piele cu lanțuri decorative. Adaugă un fular sau o eșarfă într-o culoare contrastantă cu paltonul și o căciulă călduroasă cu logo-ul brandului tău preferat. Acum ești de acord că și anotimpul geros are părțile sale frumoase?

Mănuși din piele pentru femei - Întrebări frecvente

Cum găsesc mănuși de femei cu mărimea potrivită?

Mănușile disponibile pe site prezintă un tabel de mărimi pentru fiecare model, care include lungimea și lățimea produsului și lungimea degetului mijlociu.

Cum îndepărtezi mănușile în mod elegant?

Dacă porți mănuși scurte, atunci le poți scoate în public fără probleme. Dacă utilizezi un model de mănuși lungi, atunci îndepărtează-le cât mai discret, cât timp nu te observă nimeni.