Genți boho

Sortează
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Sex
Confecționat din
Destinat pentru
Produse: 106
Afișează identificatorul versiunii

Genți de mână Boho – atât de multe modele încât sunt greu de numărat

Stilul Boho sau Bohemian este un stil inspirat din moda anilor 1960 – 1970 și se face remarcat prin articole foarte interesante. Aceste articole denotă expresivitate și creativitate. Stilul boho îl poți introduce nu doar în ținutele tale, dar și în viața de zi cu zi. Astfel, îți poți amenaja casa și biroul în acest stil, el devenind un stil de viață. Caracterizat prin elemente neconvenționale, creativitate și simț artistic, stilul Boho este o combinație de elemente precum accente boeme, detalii etnice, motive vegetale, elemente moderne şi influenţe hippie. Gențile Boho se fac remarcate prin culoare, accesorizare și forme unice. Adică poate fi o geantă de dimensiuni mari și cu o formă similară unei semiluni, realizată din materiale tipic fluide și mânere lungi pentru a facilita purtarea pe umăr.

Gențile în stil Boho sunt perfecte pentru vară

De ce spunem că sunt perfecte pentru vară? În primul rând explozia de culoare este o caracteristică a elementelor pe care le porți vara. Nu spunem că ținutele de iarnă trebuie să fie plictisitoare și anoste, însă nu abundă de culoare precum ținutele de vară. Culorile specifice stilului boho-chic sunt tonurile calde, pământii, deci toate nuanțele de marouri, însă și culori puternice: albastru, auriu, verde, chiar și roșu. Important este că nu se poartă prea multe culori în aceeași ținută, ci una de bază și restul că să o scoată în evidență. Apoi materialele folosite sunt unele vaporoase, ușoare, delicate, potrivite pentru vară.  Se folosesc în principal țesături naturale precum mătasea, inul, pielea naturală, bumbacul și blana. 

Verifică modelele unice de genți pe care MODIVO le-a pregătit pentru tine

Desigual este un brad care are în palmares o producție impresionantă de articole Boho. Bineînțeles că pe lângă articolele de îmbrăcăminte vei găsi și accesorii precum genți Boho pentru femei sau portofele. MODIVO îți oferă cele mai interesante genți Desigual, pentru a-ți completa ținutele boho de vară. Alte brand-uri celebre pe care le vei întâlni în magazinul MODIVO cu oferte de nerefuzat în materie de produse Boho sunt Jenny Fairy, Manebi sau Banana Moon. Vei găsi genți împletite Boho, care sunt foarte interesante și care îți vor completa ținuta formată dintr-o rochie vaporoasă și niște ciocate. Sau poți încerca genți boho făcute din sfoară care sunt accesoriile potrivite pentru plajă. Pentru o seară în oraș poți alege o geantă boho cu ciucuri, care se poate purta alături de o tunică de in și o pereche de blugi brodați.

Genți Boho – întrebări frecvente

De unde să cumperi genți Boho?

Când dorești să achiziționezi genți stilate Boho îți recomandăm să te îndrepți către magazinul MODIVO. Acolo vei găsi diferite modele de genți și accesorii pe care să le introduci în ținutele tale de vară. Vei obține astfel un look vesel și plin de energie, care îți va da o stare de bine pe durata întregii zile.

Cu ce să porți gențile Boho?

În funcție de designul lor, dimensiune și materialul din care sunt fabricate, gențile Boho pot fi introduse relativ ușor în ținute. Însă trebuie să fie genul tău acesta. Dacă ești o persoană mai conservatoare, atunci stilul boho nu este pentru tine. Poartă gențile Boho atât pe plajă, alături de o rochie de plajă din in sau chiar una croșetată sau brodată. Poți purta gențile boho la o ieșire în oraș alături de o rochie vaporoasă sau alături de blugi și un top în culori vesele. Este un stil atât de versatil încât te poți juca foarte ușor cu combinațiile de piese vestimentare. În plus, ține minte că accesoriile te ajută foarte mult la definirea unei ținute.