Ochelari de soare pentru femei

Sortează
Preț
Marca
Culoare
Formă ramă
Etichetă produs
Produse: 788
Afișează identificatorul versiunii

Ochelarii de soare polarizaţi-Perfecţi pentru condus

Ochiul uman intră în contact cu lumină provenită din diferite surse, de la cea naturală, produsă de soare, până la cele artificiale, becuri, leduri sau proiectoare. Aceste tipuri de surse oferă o lumină nepolarizată, respectiv care prezintă caracteristica de a se răsfrânge în toate direcţiile, odată ce intră în contact cu o suprafaţă tip oglindă. Pentru ca ochiul să fie protejat în faţa acestei infuzii de lumină, ochelarii de soare polarizaţi sunt prevăzuţi cu un filtru laminat. Acesta va absorbi lumina orizontală şi va permite doar propagarea pe verticală a luminii prin lentilă. Astfel, ochiul va fi protejat, prin expunerea în faţa luminii emisă doar pe un singur plan. Din acest motiv, atunci când faci activităţi în aer liber sau conduci, este recomandat să îţi procuri o pereche de ochelari de soare cu filtru anti-reflexie. Pe lângă acest aspect extrem de important, al protejării ochilor, o pereche de ochelarii de soare polarizaţi îţi va oferi şi un design special, modelele puse la dispoziţie pe MODIVO ajutându-te să îţi găseşti variata preferată.

Ochelarii Ray Ban-Completarea perfectă pentru o ţinută feminină

Ochelarii de soare au devenit una dintre preocupările majore ale marilor brand-uri de modă, acestea ieşind la rampă cu modele moderne şi variate. Rolul acestora nu este doar acela de a oferi protecţie în faţa luminii excesive, ci şi de a completa perfect o ţinută feminină plină de rafinament şi stil. Li se transferă astfel ochelarilor de soare pentru femei o sarcină foarte importantă, fiind plusul sau minusul adus unui outfit. Pentru a te asigura că îţi oferi un plus, încearcă să îţi procuri ochelarii de soare potriviţi ţie. Alege brand-uri celebre, acestea fiind renumite pentru calitatea metrialelor din care sunt fabricaţi, cât şi pentru design-ul special al ramelor. Ochelarii Ray Ban se vor dovedi a fi o achiziţie foarte inspirată, ajutându-te să-ţi completezi ţinutele cu mult stil, eleganţă şi rafinament. Astfel, ochelarii tăi de soare trebuie să fie de calitate, să aibă lentile îmbunătăţite cu filtre şi să deţină o ramă care se potriveşte formei feţei tale.

Ochelarii de soare-Un accesoriul feminin al tuturor timpurilor

Ochelarii de soare au o istorie foarte îndepărtată, nevoia oamenilor de a împiedica reflexia luminii existând dintotdeauna. Există dovezi care ne trimit în vremuri foarte îndepărtate, însă cei care au contribuit la lansarea pe piaţă a ochelarilor de soare, sunt piloţii militari. Ochelarii de soare au fost lansaţi pe piaţă în anul 1929, de compania americană Foster Grant. Mulţi ani mai târziu aceştia şi-au dobândit statutul de accesoriu şi au pătruns puternic pe piaţa de specialitate, punct din care această industrie a înflorit. Astfel, nume celebre sunt cunoscute pentru diferitele brand-uri şi forme de ochelari de soare adoptate, devenind simbol al acestora. De la cei cu rame clasice, până la ochelarii ochi de pisică, ochelarii de soare au fost adoptaţi de către doamne şi domnişoare, ca un accesoriu al tuturor timpurilor, extrem de important.

Ochelari de soare pentru femei-Întrebări frecvente

Ochelari de soare-Cum aleg rama în funcţie de forma feţei?

Pentru ca perechea de ochelari de soare să te avantajeze, este important să alegi ramele în funcţie de forma feţei. Dacă ai chipul rotund, alege ochelari de soare angulari, iar pentru o faţă ovală adoptă o pereche rotundă. Ochelarii tip aviator ţi se vor potrivi dacă ai faţa în formă de inimă, iar pentru chipul pătrat, vei alege rame ovale sau rotunde

Ce ochelari de soare să aleg?

Ochelarii de soare trebuie să protejeze ochiul de razele solare şi de excesul de lumină. Astfel, îţi vei alege perechea potrivită, atât din punct de vedere al design-ului, cât şi al filtrelor pe care le deţin ramele.