Pantaloni chino pentru bărbați

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Material îmbrăcăminte
Stilul picioarelor
Potrivire
Produse: 316
Afișează identificatorul versiunii

Pantaloni chino pentru bărbați - caracter universal

Dacă te întrebi ce sunt pantalonii chino și cum să îi porți cu succes, atunci acesta este locul potrivit unde poți afla informațiile necesare. Aceștia își au originea în stilul militar și sunt acei pantaloni clasici, din bumbac sau, mai nou, denim, care au două buzunare în față și două buzunare în spate, acestea din urmă de obicei cu clapetă. Materialul folosit inițial pentru aceștia era importat din China, astfel că denumirea lor nu înseamnă altceva decât „chinezesc” în limba spaniolă. Aceștia sunt o combinație de pantaloni sport și elegant, ceea ce îi face foarte versatili și ușor de folosit în ținutele tale. Atunci când vorbim de pantaloni chino pentru bărbați, trebuie să știi că aceștia sunt pantalonii clasici cu buzunare, ușor de asortat unei cămăși sau unui pulover, obținând astfel o ținută perfectă pentru birou sau pentru ieșiri cu prietenii. Aceștia se mulează pe corp dar sunt totuși foarte comozi. Acest model de pantaloni chino bărbătești nu trebuie să lipsească din garderoba ta, având astfel în permanență la dispoziție o variantă de ținută potrivită unui eveniment apărut ad-hoc, pentru care nu ai avea timp să faci cumpărături.

Pantaloni chino din denim pentru bărbați - un must-have din ținuta de stradă

Deși la început aceștia erau fabricați din bumbac și exclusiv pentru ținute militare, ulterior s-au adus modificări în privința materialului, stilului și scopului lor și a început fabricarea de pantaloni chino bărbătești din denim. Aceștia sunt foarte comozi și foarte ușor de integrat în ținutele de zi cu zi. Pentru a fi la modă și a te simți confortabil este bine să alegi această piesă vestimentară care se poate considera a fi un must have. Când nu știi ce anume să alegi, mizează pe pantaloni chino din denim pentru bărbați.

Pantaloni chino pentru bărbați mărimi mari - pentru cine sunt și unde să îi găsești?

Bineînțeles că acest tip de pantaloni este potrivit pentru toate tipologiile de bărbați, de la cei atletici la cei mai plinuți. Vei găsi pe piață chinos bărbați mărimi mari, disponibili la fel ca cei în mărimi mici, în toate culorile, tipurile de material și modelele. Este totuși de preferat să nu alegi pantaloni chino pentru bărbați în carouri dacă ai nevoie de o mărime foarte mare, pentru că ar putea să amplifice imaginea și să dea impresia de mărime și mai mare decât este în realitate. Dacă totuși îți plac imprimeurile cu carouri și ai nevoie de o mărime mare, alege niște carouri mici, în culori neutre. Modivo.ro îți vine in ajutor cu o gamă vastă de pantaloni chino de înaltă calitate. În categoria dedicată găsești piese ale brandurilor celebre pe care le apreciezi. Boss, Only&Sons, Trussardi, Tommy Jeans sunt doar cateva dintre mărcile disponibile.

Pantaloni chino pentru bărbați - întrebări frecvente:

Pantaloni chino pentru bărbați – cum se poartă?

Nu este foarte greu să asortezi acest tip de pantaloni, nici în partea de sus și nici la încălțăminte. Aceștia se potrivesc foarte bine atât cu cămașă sau pulover, sau chiar cu un tricou cu un imprimeu mai elegant, iar în picioare îți poți alege o pereche de pantofi de piele sau o pereche de teniși din pânză sau pantofi sport. Important este ca tu să te simți confortabil cu aceste stilizări de chino bărbați.

Pantaloni chino pentru bărbați - cu ce pantofi să îi combini?

Așa cum spuneam și mai sus, acești pantaloni se combină ușor cu diferite tipuri de încălțăminte, dintre care amintit pantofi de piele, teniși sau pantofi sport și chiar ghete sau bocanci. Importanta este ca la final să obții un outfit care să te mulțumească, să te pună în valoare și să atragă atenția într-un mod pozitiv.