Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
0

Cămăși business pentru bărbați

(Numărul de produse: 154)

Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Potrivire
Ocazie
Tip guler
Închizătoare îmbrăcăminte
Mânecă
Imprimeu
Serie produs
cu 4

Cămăşi de afaceri pentru bărbaţi-Aspect original la fiecare întâlnire de afaceri

Cămaşa are o istorie foarte îndelungată. Strămoşul acesteia este cămaşa de noapte, căreia i s-au adus adăugiri şi modificări multiple, ajungându-se astfel la modele şi tipare care se încarează cu mare succes în moda de afaceri. Cămăşi de afaceri pentru bărbaţi reprezintă un capitol foarte amplu, de unde pot fi alese modelele potrivite care, însă, ar trebui să respecte anumite reguli. Cămăşi de afaceri înseamnă doar cămăşi cu mânecă lungă, înseamnă cămăşi albe sau bleu, înseamnă cravată, sacou şi accesorii, înseamnă originalitate  şi eleganţă.

Moda business-Stil casual, perfect zilnic pentru oraş

Cămăşi bărbăteşti sunt destinate oricărui palier. Deşi un obiect vestimentar simplu, cămaşa este specific masculină, având caracteristica de a puncta foarte bine o ţinută sau un context. Purtată corect, potrivit cadrului şi momentului, cămaşa va fi vedeta ţinutei. Pentru un stil casual se pot alege cămăşi colorate, cu mânecă lungă sau scurtă, purtate pe deasupra pantalonilor, cu sau fără sacou, întotdeauna fără cravată. Cămaşa purtată fără cravată va avea deschis ultimul nasture de la gât, va fi uşor cambrată pe corp şi, dacă este nevoie, mânecile vor fi suflecate până la cot, nu mai sus, şi  nici mai jos. Modivo.ro oferă o gamă foarte largă de modele create sub semnături celebre, precum Bugatti, Piere Cardin, Joop sau Boss.

Cămăşi bărbăteşti-O alegere elegantă pentru fiecare ocazie

Atunci când se aleg modele  de cămăşi bărbăteşti, se va ţine cont de ţinuta pe care o vor întregi. Cămaşa care vizează o ţinută elegantă, va fi cămaşa purtată cu sacou. Mâneca va ieşi din sacou maxim 2 centimetri şi jumătate, lăsând să se vadă doar jumătate din cadranul ceasului.  Cămaşa va  fi aleasă în tonuri neutre, preferabil alb, va fi purtată cu cravată şi  închisă până la gât. Se va alege o croială pe corp şi se va evita purtarea maieului pe dedesubt. Niciodată nu va fi purtată pe deasupra pantalonilor.

Moda de afaceri pentru bărbaţi-Întrebări frecvente

Moda de afaceri pentru bărbaţi impune un anumit cod vestimentar care ar trebui respectat. Ţinând cont de câteva reguli, misiunea achiziţionării cămăşii potrivite, devine posibilă şi uşor de îndeplinit. 

Ce cămaşă de afaceri alegeţi pentru o întâlnire formală?

Pentru o întâlnire formală, se va alege o cămaşă uşor cambrată, albă, gri sau bleu. Se poate opta şi pentru modele mai îndrăzneţe, cu imprimeuri în forme geometrice şi chiar punctate cu tonuri de culori. Se pot adăuga accesorii care fac jocuri cormatice, precum batista de buzunar. 

Cum să porţi o cămaşă de afaceri?

Moda de afaceri pentru bărbaţi împune purtatrea unui sacou pe deasupra cămăşii, interzice scoaterea sacoului în timpul unei întâlniri oficiale şi recomandă  purtarea cravatei şi a nasturilor închişi până la gât. Mâneca va ieşi din sacou, doar 2 centimetri şi jumătate, atât  cât să lase la vedere jumătate din încheietura mâinii. Nu se recomandă purtarea maieului pe dedesupt, şi exclude total purtarea cămăşii pe dinafara pantalonilor.

Cum să asortezi cămaşa de afaceri cu un blazer?

Blazerul este tipul de sacou casual, care se va potrivi unei cămăşi de afaceri, doar dacă se încadrează unor norme  cromatice. Cămaşa şi blazerul nu vor fi alese în aceeaşi culoare, cel mult vor fi în  nuanţe diferite ale unei culori.  O cămaşă albă, se va potrivi oricărui blazer, indiferent de culoare.