Ceasuri pentru copii

Ceasuri electronice pentru copii - stil modern într-o ediție clasică

Copiii sunt pasionați de gadgeturi încă de la câțiva anișori doar, iar un ceas electronic cu siguranță va reuși să le capteze atenția. Tot ce scoate sunete, se mișcă, îndeplinește anumite funcții și arată într-un mare fel, va deveni pe placul celor mici. În variantă mai mică, gama largă de ceasuri electronice pentru copii, se remarcă printr-un design inedit, prietenos, inspirat din modelele de adulți și sunt potrivite atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Ceasuri pentru copii electronice pot fi achiziționate începând cu vârsta de 6 ani, când cei mici vor începe să-și dezvolte cât mai multe deprinderi. Un model simplu, cu cadran mare, numere clare, colorat va reuși cu certitudine să le capteze atenția. Alături de piese vestimentare versatile, vor avea un look de invidiat, aspect de care sunt extrem de conștienți, chiar dacă sunt încă mici.

Ceasuri copii pentru băieți si fete de la modivo.ro

În categoria dedicată celor mici, în magazinul online Modivo.ro, veți regăsi o gamă largă de modele de ceasuri pentru copii, potrivite pentru toate vârstele. Pentru cei mai mici, optați pentru modele simple, colorate, cu animăluțe sau înscrisuri vesele, precum cele oferite de brandul Lorus sau Hype. Modele de ceasuri pentru copii fete sub semnătura brandului Michael Kors sau Fossil, sunt perfecte pentru domnișoarele de peste 12-14 ani, când încep să simtă și să-și dezvolte simțul estetic al modei. Băieții peste 14 ani își doresc ceasuri mai dure, ceasuri cu tot felul de funcții, sportive, care să iasă în evidență, iar modelele de ceasuri pentru copii băieți care se încadrează în cerințele lor, sunt cele oferite de Emporio Armani sau Lacoste.

Gama largă de ceasuri comercializată de Modivo.ro se potrivește oricărei personalități și oricăror gusturi. Cei mici vor fi încântați și se vor bucura să iasă în lume alături de noile lor ceasuri.

Ceas pentru copii G shock - o idee excelentă de cadou

Un ceas G Shock pentru copii reprezintă o idee extraordinară pentru un cadou. Ceasul din gama ceasuri pentru copii Casio G-Shock este confecționat din cauciuc și silicon, materiale cunoscute pentru flexibilitatea ridicată, rezistența la apă și proprietăți hipoalergenice, cu o curea ce se adaptează perfect în zona încheieturii mâinii și un design unic, rezistent la șoc, lovituri, zgârieturi. Este de asemenea rezistent la apă, deci nu trebuie să vă faceți griji atunci când cei mici vor înota, juca în piscină sau plimba prin ploaie. Cu un geam din mineral, este rezistent la zgârieturi și lovituri.

Ceasul G-Shock se găsește în trei variante: alb, negru sau roz, astfel încât atât băieții, cât și fetele să se bucure de performanțele acestui model. Cu multiple funcții, precum temporizatorul, alarma, calendarul, cronometrul, indicatorul led sau iluminarea cadranului pentru o citire ușoară, precum și o curea reglabilă, ceasul pentru copii G-Schock devine cadoul perfect pentru cei mici, pasionați de ceasuri și tehnologie.

Ceasuri pentru copii - Întrebări frecvente

Ce ceas să cumperi unui copil?

În funcție de vârsta și doleanțele celui mic, un ceas simplu sau colorat, printat cu personajele din desenele animate reprezintă o alegere potrivită. Un model durabil, rezistent la apă este indicat pentru zilele pline de energie. Alege ceasuri de marcă, cunoscute pentru calitatea lor deosebită și pentru organizarea mai eficientă a celor mici, cu ajutorul numeroaselor funcții, printre care cronometru, alarmă sau calendar.

Ceasuri pentru prima purtare pentru copii - ce model să alegi?

Primul ceas al unui copil trebuie să fie un model durabil, rezistent. Cu o curea și un cadran confecționate din cauciuc și silicon, materiale ușoare și elastice, ceasurile vor rezista pe parcursul întregii zile. Modelele simple, ce arată doar ora, sunt potrivite pentru a-l obișnui pe cel mic cu purtarea unui ceas și pentru a învăța mai întâi să citească în mod corect ora.