Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Accesorii pentru copii

(Numărul de produse: 1281)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Tipul de umplutură
Închizătoare îmbrăcăminte
Mânecă
Sex
Confecționat din
Formă ramă
Potrivire
Decolteu
Destinat pentru preparate
Sport
Destinat pentru
Ocazie
Funcţie
Impermeabilitate
Tipul de căciulă
Tipul de mănușă
Stil
Imprimeu
Sezon
Curea confecționată din
Tipul mecanismului
Formă cadran
Etanșeitate
Filtru de polarizare
Filtru UV
cu 27

Șepci pentru copii – protecție împotriva supraîncălzirii și un accesoriu elegant

Un bebeluș, preșcolar sau școlar, de fapt, un copil de orice vârstă, are nevoie de șepci de baseball care să se potrivească cu vremea și care să îl protejeze în timpul zilelor fierbinți de vară. Cea mai mare provocare atunci când cumperi o șapcă pentru copii, în afară de a acorda atenție confortului său, este să o alegi astfel încât cel mic să vrea să o poarte. 

Iar magazinul online Modivo.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de accesorii pentru copii, fie că este o șapcă cu cozoroc pentru o fată sau un băiat ori o pălărie pentru bebeluși. Aici vei găsi mereu modele care vor satisface gusturile celor mai mici membrii ai familiei.

Dacă refuză să le poarte, este suficient să le prezinți anumite vedete cunoscute pentru care șapca este un accesoriu elegant, mereu la modă.

Mănuși pentru copii, ideale pentru prevenirea înghețării mâinilor

Mănușile pentru copii sunt un element important al îmbrăcămintei, în special în zilele reci de toamnă și iarnă. Și merită să știi că aceste mănuși de copii reprezintă o protecție excelentă împotriva aerului rece și vântului. Copiii mici nu simt întotdeauna frigul, deoarece stimulii lor nu reacționează la timp, de aceea părinții trebuie să aleagă din timp mănuși și o căciulă pentru copii pentru atunci când cel mic iese din casă în zilele reci.

Este o idee bună să cauți pe Modivo.ro mănuși impermeabile pentru copii, deoarece acestea oferă și mai mult confort termic în timpul activităților termice.

Măști pentru copii – protecție împotriva pericolelor și poluării

Aer contaminat, poluare, bacterii – aceste pericole îi pândesc zi de zi nu doar pe adulți, ci și pe copii. De aceea, trebuie să îi protejezi împotriva acestora, alegând cele mai bune măști pentru copii de pe Modivo.ro. Acestea sunt realizate din materiale de calitate, precum bumbacul care are un rol important în gestionarea umidității.

Aerul din marile orașe este foarte poluat și copiii sunt cei mai afectați de această problemă, de aceea alegerea acestor măști pentru copii de la branduri renumite îi vor proteja de efectele negative ale inhalării smogului.

Accesorii pentru copii – întrebări frecvente

Nu doar adulții au nevoie de accesorii diferite pe tot parcursul anului, ci și copiii. Iar pe Modivo.ro ai ajuns la locul potrivit, căci aici vei găsi accesorii vestimentare sau pentru încălțăminte de la cele mai renumite brand-uri. Fie că ai nevoie de ochelari sau șepci pentru copii, seturi cu căciuli și mănuși pentru copii sau chiar mănuși impermeabile, tot ceea ce are nevoie pe tot parcursul anului vei găsi aici. Iar dacă te întrebi ce șapcă sau mănuși să alegi, găsește răspunsurile mai jos.

Ce șapcă e cea mai potrivită?

Șepcile pentru copii sunt disponibile în numeroase culori și cu multe imprimeuri și inscripții, astfel încât acestea să fie pe gustul copiilor. Ai grijă însă să alegi mereu șepci din bumbac, de la branduri renumite, pentru a te bucura de calitate excepțională.

Șapcă cu cozoroc – cum să alegi?

Cele mai potrivite modele de șepci de baseball pentru copii sunt cele din bumbac, care lasă pielea să respire, iar pentru nou- născuți, al căror scalp este sensibil, trebuie să alegi pălării din materiale naturale, dar ai grijă să le alegi mereu în dimensiunea potrivită.

Mănuși pentru nou născuți – ce să alegi?

Mănușile pentru copii sunt necesare chiar și atunci când sunt foarte mici, pentru a-i proteja de frig și temperaturi scăzute, iar pentru bebeluși cel mai bine funcționează acele mănuși legate de un fir, pentru a nu se pierde dacă cel mic începe să le tragă de pe mână.