Sortează
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tip produs
Partea superioară
Produse: 392
Afișează identificatorul versiunii

Brogues sport pentru băieți - pentru plimbare, alergare și joacă în locul de joacă

De multe sezoane, pantofii se află în fruntea celor mai bine vândute modele de încălțăminte pentru copii - în special cele de tip sport sau urban. Motivul este designul și confortul lor variat, dar mai ales versatilitatea lor. Sunt excelente indiferent de anotimp sau chiar de ocazie. Pot fi puși și scoși rapid, ceea ce este extrem de important pentru copiii activi. Pantofii brogues pentru băieți vin în diverse culori și mărimi, așa că poți alege cu ușurință chiar și mai multe perechi. Poți alege dintre modele elegante perfecte pentru sărbători și evenimente importante, cât și din cele casual sau chiar sportive. Sunt populari și pantofii brogues din piele băieți cu un stil îndrăzneț, combinați cu tricouri originale. 

Brogues formale eleganți pentru băieți - ținută elegantă pentru ocazii importante

Se știe că fiecare băiat apreciază confortul și alege încălțăminte practică încă de la o vârstă fragedă. Prin urmare, pantofii brogues pentru băieți ar trebui să fie în primul rând confortabili pentru a fi purtați în fiecare zi. Modelele cu velcro vor fi perfecte pentru mersul la școală sau în parc cu un câine, dar și pentru jocurile în aer liber cu semenii lor. Pot fi purtați primăvara, toamna sau iarna, deoarece sunt disponibili și în varianta cu căptușeală interioară. Magazinul Modivo.ro oferă multe stiluri și culori de încălțăminte pentru copii, astfel încât să poți alege din cea mai mare colecție de modele! Pantofii brogues pentru băieți tineri sunt o încălțăminte universală care poate fi selectată pentru orice situație. Multe dintre modele vor fi perfecte pentru ținute ocazionale, în timp ce altele se vor potrivi chiar și la sărbători importante.

Brogues din piele și tineret pentru băieți - alege cel mai bun model pe Modivo.ro

Este important ca pantofii brogues pentru băieți să fie fabricați din materiale de înaltă calitate, de exemplu piele naturală sau piele de căprioară, și să fie folosiți mai mult de un an. Pentru a se bucura de ei mai multe sezoane, merită să îi impregnezi și să îi îngrijești în mod regulat. O astfel de protecție îi va face rezistenți în ciuda utilizării intensive. Talpa este la fel de importantă - ar trebui să fie groasă, dar în același timp moale și flexibilă, ceea ce va asigura stabilitate și va permite jocuri lungi în aer liber. Pentru mulți copii, este important și tipul de prindere sau de legare a pantofilor. Modelele slip-on sau Velcro au o mulțime de fani, pentru că pot fi puse sau scoase în cel mai scurt timp! Merită să răsfoiești oferta magazinului Modivo.ro și cu siguranță vei găsi pantofi brogues din piele care vor răspunde cerințelor părinților și vor atrage copiii.

Brogues pentru băieți - întrebări frecvente:

Brogues pentru comuniune băieți – cum să alegi? (pentru prima comuniune)

Modelele de brogues din piele băieți sunt o necesitate pentru prima comuniune a băieților. Aceștia trebuie să fie în primul rând confortabili, astfel încât copilul să reziste câteva ore încălțat în ei. Este recomandată o pereche tradițională de pantofi, fie negri, din piele, cu șireturi, fie din piele întoarsă. Totuși, nu uita că prima comuniune este un eveniment important în viața unui băiat, de aceea trebuie să îi ceri părerea înainte de a cumpăra o pereche de brogues formali pentru băieți.

Brogues din piele pentru băieți - de unde să cumpăr?

Cel mai bine este să cumperi brogues din piele băieți din magazine specializate și recunoscute pentru produsele oferite, așa cum este Modivo.ro