Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Papuci de casă pentru copii

(Numărul de produse: 288)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Partea superioară
Tipul de închidere
Tipul tocului
Destinat pentru
Sezon
Stil
cu 6

Șlapi pentru copii- o soluție practică pentru cei mai mici

Încălțămintea pentru copii este necesar să fie comodă și să ii dea acestuia siguranță în timpul mersului și confort. Găsești pentru copilul tău toate tipurile de încălțăminte, iar șlapii se numără și ei printre articolele de încălțăminte de la raioanele pentru copii. Aceștia sunt potriviți pentru vară sau pentru a fi purtați în casă. Găsești o gamă variată de modele de șlapi pentru copii, fie că vorbim despre șlapi din spumă, din cauciuc, șlapi din material textil și chiar șlapi cu blăniță pentru copii. Aceștia pot fi cumpărați atât pentru acasă cât și pentru a fi purtați la grădiniță sau la creșă. 

Șlapi cu blăniță pentru copii – soluția potrivită pentru fiecare zi

Dintre toate modelele de șlapi, se pare că în ultima perioadă sunt la mare căutare șlapii cu blăniță pentru copii. Șlapii cu blăniță se găsesc și în mărimile potrivite pentru copii și sunt preferați atât de către părinți cât și de către cei mici. Aceștia sunt confortabili, călduroși și extrem de chic. Îi poți purta zilnic, iar dacă îi îngrijești corespunzător  te poți bucura de ei pentru foarte mult timp. Nu îi spăla în mașina de spălat, deoarece se pot deteriora. Trebuie să îi cureți manual, sub jetul de apă și folosind un detergent care să nu dăuneze materialului din care aceștia sunt fabricați. Pentru un aspect frumos și pentru a-și păstra design-ul este de preferat după spălare să folosești o perie pentru a aranja blănița. Dacă folosești șlapi din spumă sau cauciuc va fi mult mai simplu să îi cureți. Nu folosi niciodată detergenți cu înălbitor, care ar putea altera culorile.

Șlapi cu blăniță – încălțăminte ușoară pentru copii disponibilă în multe culori

Variantele de culori în care se găsesc acești șlapi fac ca alegerea unei sigure perechi să fie dificilă. Fetițele vor fi foarte încântate să poarte acest tip de încălțăminte și vor fi apreciate și admirate de colegele de grădiniță având asemenea șlapi în picioare. Brand-uri de top cum ar fi UGG, Emu Australia sau Sorel au îmbinat calitatea cu aspectul fizic și au creat o colecție interesantă pe are o poți descoperi în magazinul online Modivo, de unde poți alege încălțămintea potrivită pentru cei mici. Sigur îți dorești ca și copilul tău, indiferent de vârstă și indiferent dacă este acasă, la grădiniță sau pe stradă, să fie chic și să se simtă bine cu încălțămintea pe care o poartă.

Șlapi cu blăniță pentru copii – întrebări frecvente

Ce șlapi să alegi pentru copii?

Atunci când alegi șlapi pentru copilul tău este la fel de important ca orice alt tip de încălțăminte vei cumpăra. Trebuie să te consulți cu copilul tău să vezi ce variantă preferă și el, apoi alegi în funcție de contextul în care îi va purta. Daca dorești acești șlapi pentru casă sau pentru grădiniță, te poți îndrepta către șlapii din material textil sau chiar șlapi cu blăniță. Dacă însă îi alegi pentru plajă sau pentru curte, variantele din spumă sau cauciuc sunt optime, deoarece se usucă imediat în cazul în care se umezesc și rezistă mult mai bine la factorii externi.

Ce mărime de șlapi să cumperi pentru copii?

Mărimile șlapilor pentru copii le poți alege așa cum alegi mărimea pentru orice pereche de încălțăminte ai cumpăra pentru copilul tău. Dacă nu ai posibilitatea să probezi atunci consultă tabelul de mărimi disponibil în magazinul online și vei descoperi care este mărimea copilului tău. Iar dacă nu știi exact ce măsură se potrivește, atunci măsoară talpa copilului de la vârful degetului cel mare până la călcâi și vei afla care este dimensiunea potrivită.