Caută după marcă, produs, stil

Încălțăminte pentru copii Nike

Sortează
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Tip produs
Partea superioară
Produse: 95
Filtre selectate (1)

Încălţămintea Nike-Iată de ce reprezintă o alegere foarte bună pentru copii

Atunci când trebuie să procuri încălţăminte sport pentru copii,  cea mai bună alegere se va dovedi a fi produsele Nike. Calitatea superioară a materialelor din care sunt fabricate, calapodul foarte bine conceput, talpa interioară prevăzută cu talonet, susţinerea gleznei şi flexibilitatea tălpii, toate reprezintă doar o parte a caracteristicilor pe care le oferă acest brand sportiv. Fie că vrei să procuri încălţăminte sport pentru fete, fie că puştiul tău este interesat de pantofi sport pentru fotbal, fie că te interesează o încălţăminte comodă şi sigură pentru primii paşi ai copilului tău, Nike vine în întâmpinarea nevoilor tale. Compania reprezintă  al doilea cel  mai mare producător de articole şi accesorii sportive din lume. Colaborarea cu nume celebre, precum marele baschetball-ist Michael  Jordan, a reprezentat un punct important în ascensiunea brand-ului, aducându-i şi mai multă notorietate. Încălţămintea sportivă Nike este cunoscută şi preferată pentru talpa foarte uşoară care amortizează şocurile, pentru greutatea totală redusă, dar şi pentru varietatea sporturilor pentru care a fost concepută. 

Stilul sport sau casual, doar cu încălţămintea Nike pentru copii

Nike produce o gamă foarte largă de modele de încălţăminte sportivă pentru copii, acoperind o paletă amplă de destinaţii şi abordări stilistice. Astfel, dacă vrei să creezi  o ţinută sport pentru copilul tău, alege încălţămintea Nike pentru copii, o variantă nu doar foarte practică şi potrivită antrenamentelor sportive, dar şi extrem de modernă şi în tendinţe. Indiferent de anotimp, Nike va veni în întâmpinarea dorinţelor copiilor tăi în materie de modă, astfel că o pereche de sandale Nike pentru copii se va potrivi ţinutelor casual în care se pot combina piese vestimentare dintre cele mai variate, de la blugi şi sarafane, până la pantalonaşi scurţi şi salopete. Alegând o pereche de încălţăminte Nike pentru bebeluşi, poţi crea pentru mezinul familiei cea mai confortabilă, sigură şi frumoasă ţinută, pentru perioada primilor paşi. Nike este brand-ul aflat într-o permanentă schimbare, astfel că şi capitolul încălţăminte sportivă pentru copii se bucură de inovaţie şi transformare, colecţiile celebre ieşind la rampă cu o multitudine de modele.

Încălţăminte sport, sandale, ghete de fotbal, cizme, modele Air Max şi chiar încălţăminte pentru bebeluşi-Toate pe MODIVO

Nike îşi surprinde clienţii cu celebrele colecţii în care se împletesc perfect design-ul modern, calitatea materialelor, siguranţa şi funcţionalitatea. Chiar şi cei mici se bucură de atenţia marelui brand, astfel că o pereche de pantofi din colecţia Nike Rovolution Kids va completa cu succes orice tip de ţinută modernă. Sandalele Nike Sunray vor reprezenta alegerea ideală pe perioada verii, fiind modele extrem de comode, ajustabile şi foarte colorate. Nike Air Max pentru copii este colecţia ideală pentru pasionaţii de mişcare fizică şi sport, putând opta atât pentru modelele destinate băieţilor, cât şi pentru variantele Nike Air Max pentru fete. Nu a fost omis nici sezonul rece, încălţămintea pentru băieţi Nike de iarnă, reprezentând alegerea optimă pentru zilele reci şi umede. Când vrei să cumperi încălţăminte sportivă pentru copii, MODIVO te întâmpină cu o paletă foarte amplă de modele Nike, destinată atât micilor sportivi, cât şi pasionaţilor de modă. 

Încălţămintea Nike pentru copii-Întrebări frecvente

Reprezintă încălţămintea Nike pentru bebeluşi o alegere bună?

Încălţămintea Nike concepută pentru cei mai mititei, este ideală pentru perioada familiarizării cu mersul. Este stabilă, are talpa flexibilă, susţine glezna, este uşoară şi realizată din materiale de calitate.

Cum recunoşti încălţămintea Nike originală?

Pentru a te asigura că procuri un produs Nike original, verifică etichetele şi ambalajul, modul în care este ataşată sigla, calitatea materialelor şi fineţea execuţiei detaliilor.