Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Licență
Etichetă produs
Produse: 574
Afișează identificatorul versiunii

Căciuli copii iarnă-alegeri nelimitate în ceea ce privește culorile și modelele

Cuvintele de ordine pentru orice iarnă petrecută afară la joacă în zăpadă, sunt libertate, originalitate, veselie și protecție, bineînțeles. Mai mult decât simple accesorii de protecție, modelele de căciuli copii iarnă sunt veritabile accesorii de modă concepute pentru a conferi un plus de stil și de farmec copilașilor. Indiferent de ținuta vestimentară, aceste căciuli vor fi perfecte pentru a completa ținutele copilașilor, fiind cireașa de pe tort, datorită alegerilor nelimitate în ceea ce privește culorile și modelele de pe MODIVO. Fie că alegi o culoare mai veselă, una care se potrivește cu geaca sau cu paltonul, sau una mai neutră, căciulile copii va sublima alura în orice circumstanțe. 

Căciuli cu cozoroc, protecție împotriva razelor solare

Modelele de căciuli de iarnă cu cozoroc s-au impus și ele în ultima vreme drept cele mai în tendințe accesorii. Dar sunt și accesorii care protejează de razele de soare. Sunt mai ales cea mai bună alegere atunci când alegi o vacanță la munte. Poți alege de pe MODIVO un model în nuanțe de negru sau unul mai colorat. Va proteja copiii eficient de soare, dar și de frig, cu un plus de stil. Inițial, căciulile cu cozoroc au fost popularizare de către cei care practicau snowboard pentru stilul lor urban și original. Dar, au fost gândite și pentru a aduce un plus de stil și de protecție. 

Căciuli copii iarnă cu pompon- decorațiuni interesante pentru copii

Pentru că este cea mai originală și cea mai stilată alegere pentru a proteja copiii de frig, modelele de căciuli copii iarnă cu pompon sunt cele care țin de cald cu un plus de alură. Iarna, cel mai adesea, avem tendința de a privilegia, atât pentru noi, cât și pentru copii, ținute mai clasice, mai simple, în nuanțe sobre. Dar, căciulile cu pompon pot să aducă o latură mai amuzantă ținutelor. Ținutele vor deveni imediat cu ajutorul lor mai amuzante și mai cool. Căciulile cu pompon au o mulțime de argumente în favoarea lor. Alege astfel căciuli de iarnă copii tricotate cu pompon, cele mai simpatice, care vor proteja așa cum trebuie copii de frig atunci când vor să se distreze în zăpadă. Cu acest model de căciuli copii, purtarea unei căciuli pe timp de iarnă nu mai este o corvoadă, ci o adevărată plăcere sau încântare. Sunt modele de căciuli extrem de jucăușe, amuzante, cochete, cu cele mai interesante detalii, pentru cele mai cochete fete sau cei mai jucăuși băieți. Și un lucru e sigur- sunt accesorii extrem de sofisticate și de originale pentru ca joaca de afară să devină o adevărată delectare, pentru amintiri de neuitat!

Căciuli copii iarnă- întrebări frecvente

Căciuli copii iarnă- ce model să alegi?

Mai colorate sau mai sobre, din lână sau alte materiale, cu sau fără pompon, căciulile copii iarnă sunt marile favorite ale iernii. Poți alege un model de căciulă cu pompon din blană pentru fete, o căciulă cu eroul preferat sau cu logo-ul echipei preferate pentru băieți, pe MODIVO vei găsi o mulțime de modele de căciuli de iarnă, de la cele mai cunoscute mărci. Poți alege modele clasice de căciuli, căciuli Reverse, căciuli cu pompon, căciuli tip caschete cu cozoroc sau chiar în formă de animale!

Căciuli copii iarnă- cum se spală?

Căciulile de iarnă pentru copii cel mai bine se spală de mână mai ales atunci când sunt din materiale mai fine sau mai pretențioase precum lâna sau cașmirul. Sau când au culori mai vesele precum căciuli copii iarnă galbene pe care vrei să le păstrezi la fel de frumoase și de vii.