Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 99 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 99 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Îmbrăcăminte sportivă pentru copii

(Produse: 9335)

Interval de vârstă
Etichetă produs
Marca
Multipack
Culoare
Setul conține
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Licență
Sport
Încălzire
Tipul de umplutură
Închizătoare îmbrăcăminte
Glugă
Lungime
Stilul picioarelor
Mânecă
Lățimea pantofului
Discipline sportive
Sex
Confecționat din
Formă ramă
Potrivire
Decolteu
Tipul de închidere
Material
Tipul vârfului
Tipul tocului
Talie
Suprafață
Tipul piciorului
Destinat pentru
Ocazie
Mărimea genții
Mărimea rucsacului
Funcţie
Impermeabilitate
Tip guler
Tipul de căciulă
Tipul de mănușă
Înălțimea tocului
Stil
Diagonală ecran
Imprimeu
Sezon
Filtru de polarizare
Filtru UV
Tehnologie
Proiectant
Colecția
Număr compartimente
Mărime
Preț

Haine de sport pentru copii - stiluri confortabile și la modă pentru copii

Puma, Adidas, Nike, plus multe altele sunt brandurile care se remarcă prin calitatea excepțională a produselor de îmbrăcăminte sport. Colecția  haine de sport pentru copii disponibilă pe modivo.ro , răspunde nevoilor specifice acestei categorii: material de calitate premium rezistent la ruperi, textură ușor de curățat, design practic pentru toate vârstele. Copiii se vor simți în largul lor în timpul orelor de sport, la joacă sau în excursii, fără a neglija importanța esteticului. Hanorace, geci, pantaloni, bluze și multe alte piese de îmbrăcăminte sport pentru copii sunt gata să fie purtate la orice ținută casual pentru școală sau ieșiri cu prietenii și să facă față celor mai antrenante activități și jocuri.

Îmbrăcăminte sport de marcă pentru copii - colecții de designer pentru copii mici, mijlocii și mari

Calitatea și confortul articolelor de îmbrăcăminte pentru copii sunt indispensabile. De la tricouri clasice și polo, pantaloni de trening, colanți, costume de baie, pantaloni de schi, snowboard, outdoor, sau scurți pentru plajă, elementele de îmbrăcăminte sport pentru copii sunt concepute să protejeze juniorii de toate vârstele și să le asigure lejeritatea necesară în timpul activităților fizice utile pentru dezvoltarea lor. O atenție deosebită atrage setul de lenjerie termoactivă care îți va proteja copilul de frig, ideală pentru sporturile de iarnă.

Îmbrăcăminte sportivă originală pentru copii - perfectă pentru copii activi

 Când achiziționezi produse vestimentare pentru cei mici, acordă atenție mai multă la categoria de îmbrăcăminte sport pentru copii. De cele mai multe ori, adulții sunt cei care aleg hainele copiilor, iar primul criteriul după care se ghidează este esteticul. În materie de haine pentru copii, prioritatea trebuie să fie calitatea. Optează pentru branduri de îmbrăcăminte sportivă care asigură pieselor vestimentare materialul durabil la diferiți factori (frig, șocuri, ploi, vânt), modele practice specifice unui sport anume, design confortabil și în același timp estetic pe care copilul îl va adapta și la alte ținute de zi și se va simți mai încrezător.

Îmbrăcăminte sport pentru copii - Întrebări frecvente

Modivo dorește să mulțumească așteptările clienților care ne-au ales, precum și a clienților fideli cu care se dorește menținerea unei frumoase colaborări și pe viitor. De aceea, există răspunsuri la cele mai solicitate întrebări din partea clienților noștri.

Cum să știm dacă îmbrăcămintea sport a copiilor este de bună calitate?

Tipul de țesătură are o mare importanță. Aceasta trebuie să fie din fibre naturale (lână, mătase, bumbac, in) pentru a permite pielii să respire chiar și în sezonul rece. Sunt de preferat hainele sportive fabricate din acest tip de țesături pentru sporturile de iarnă care sunt mai solicitante.

Îmbrăcăminte sport pentru copii - de unde să cumpăr?

Pe modivo.ro găsești cu siguranță cele mai noi articole de îmbrăcăminte sport pentru copiii de toate vârstele. Categoriile se adresează atât ținutelor obișnuite de zi, cât și celor care practică diferite sporturi și au nevoie de echipament adecvat în funcție de sezon.

Îmbrăcăminte pentru copii - cum să alegi mărimea?

Când cumperi pantaloni sau blugi, trebuie acordată atenție următoarelor aspecte: lungimea, gradul minim de flexibilitate al materialului, talia elastică sau ajustabilă.

La jachete, potrivită este mărimea care îi este puțin mai mare și îi permite copilului să se miște în voie. 

Tricourile și bluzele. Majoritatea materialelor din care sunt fabricate tricourile se întind, deci este potrivită mărimea cea mai apropiată de vârsta copilului. 

Costumele de baie ar fi recomandabil să se muleze fix pe corp.