Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Sneakerși pentru băieți

(Numărul de produse: 4564)

Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tip produs
Partea superioară
Tipul de închidere
Tipul tocului
Încălzire
Sezon
Stil
Preț
cu 96

Teniși înalți și joși pentru băieți – găsește cea mai potrivită pereche

Copiii fac multă mișcare, iar pentru a face față tuturor provocărilor zilnice, este ideal ca articolele vestimentare pe care le poartă și încălțămintea să fie cele potrivite, astfel încât aceștia să beneficieze de un confort crescut și să aibă posibilitatea de a se mișca în voie, fără a simți vreun disconfort. Pentru aceasta, garderoba oricărui băiat trebuie să fie echipată în mod obligatoriu cu cel puțin o pereche de adidași pentru băieți în care să se simtă bine și în care să poată să își desfășoare activitățile zilnice fără a simți vreun disconfort. Teniși înalți sau joși, cu talpa realizată din materiale de calitate pentru o amortizare perfectă, pe modivo.ro ai posibilitatea de a găsi perechea potrivită de pantofi sport în care copilul tău să meargă, să alerge și să să miște bine în orice circumstanțe. 

Pantofi pentru adidasi băieți - încălțăminte la modă și universală pentru multe tipuri de activități

Drumul zilnic la școală, orele de educație fizică, antrenamentele pentru sportul pe care îl practică, o plimbare dintr-o zi obișnuită sau joaca în parc cu prietenii, toate acestea sunt motive pentru care un băiat poate avea nevoie de o pereche de adidași pentru băieți de o calitate înaltă, cu un design la modă. Pe modivo.ro poți găsi perechea potrivită de pantofi pentru un băiat adidași, modele de pantofi aparținând unor branduri recunoscute – Nike, Adidas, Viking, Lacoste, Kickers sau Bartek, poți găsi numeroase modele de sneakers pentru băieți în culori variate, pentru activități diverse. Poți alege o pereche de Nike Superfly 7 Academy pentru fotbal sau o pereche de Adidas Harden Stepback pentru antrenamentele în sala de sport, dar și modele de sneakers Kickers Knakk sau Primigi pentru ținutele de zi cu zi sau cele de oraș. 

Adidasi izolați pentru băieți - dezmințit mitul că adidașii sunt doar pentru vară

Adidașii au devenit mai mult decât o alegere clasică a unor pantofi cu care să mergi. Cu o pereche de adidași izolați pentru băieți îi oferi copilului tău posibilitatea de a purta o pereche de adidași și în afara sezonului cald, fiind vorba despre tehnologii moderne utilizate în confecționarea unor modele de încălțăminte care să ofere protecția și siguranța dorite chiar și pe vreme rece. Poți alege o pereche de adidași înalți pentru băieți Tommy Hilfiger sau Bartek, modele realizate din materiale de calitate înaltă, care să asigure un confort termic ridicat, dar și protecție și siguranță picioarelor. Există modele de sneakers realizate de mărci de renume și destinate utilizării în sezonul rece, ceea ce face ca ținutele băieților să poată fi completate cu încălțămintea potrivită indiferent de anotimp sau de ocazia purtării. 

Adidasi băieți - întrebări frecvente:

Tenisi izolați pentru băieți - de unde să cumpăr?

Poți cumpăra perechea preferată de teniși izolați pentru băieți de pe modivo.ro, având posibilitatea de a alege modelul potrivit în funcție de design, culoare, material sau alte preferințe. Poți alege o pereche de adidași izolați Primigi sau Levi s, sneakers Pepe Jeans sau Geox, adidasi albi pentru baieti sau adidaşi multicolori, modele de adidași la modă, care oferă confort și siguranță deosebite atunci când sunt purtate chiar și în sezonul rece. 

Adidași pentru băieți – cum să alegi?

Atunci când alegi adidașii potriviți pentru copilul tău, ține seama nu numai de modul în care arată aceștia, ci și de materialele din care sunt realizați sau de tehnologiile utilizate în confecționarea lor, aceste aspecte fiind unele decisive pentru calitatea articolelor, respectiv pentru confortul obținut. De asemenea, ține cont de tipul de închidere, dar și de modelul adidașilor, dacă sunt joși sau înalți.