Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Genți de voiaj și valize pentru copii

(Numărul de produse: 30)

Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tip produs
Sex
Confecționat din
Sport
Destinat pentru
Mărimea genții
Mărimea rucsacului
Număr compartimente
Preț

Valize cabină pentru copii - pentru prima sau următoarea călătorie cu avionul copilului dumneavoastră

Întrucât în avion, spațiul pentru bagaje este limitat, puteți opta pentru valize de cabină pentru copii. Acestea au exact dimensiunile ce sunt admise de companiile aeriene și sunt confecționate din materiale plastice de înaltă calitate, din policarbonat sau materiale textile tari. Simple, cu buzunare exterioare, fermoare pentru mărire, curele laterale, colorate și cu imprimeuri vesele, o valiză pentru copii este mai mult decât suficientă pentru prima călătorie cu avionul. Alege genți și valize de călătorie pentru copii din gama Wittchen, cu print mare sub formă de bufniță, albină sau panda, închidere glisantă, mâner telescop, roți fixe. Copilul tău se va bucura de modele de înaltă calitate, originale. 

Genți de voiaj pentru copii pe roți pe care oricine le poate manevra

Gențile precum modele de genți de călătorie pentru copii sunt preferate datorită curelelor atașabile pe care le dețin, curele ce pot fi folosite pentru a purta gențile de voiaj pe roți, pe umăr, atunci când situația o impune sau pur și simplu din dorință proprie. Un model de genți de voiaj pentru copii pe roți precum cel de la Tommy Hilfiger, confecționat din poliester, ce dispune de un mâner telescopic, roți nerotative și încuietoare cu cifru, este un articol perfect atunci când vrei să folosești geanta pe roți ca și rucsac. Curele sunt reglabile, așadar pot fi potrivite peste umeri astfel încât să faciliteze transportul. Avantajul acestor modele de genți de voiaj este reprezentat de faptul că pot fi manevrate extrem de ușor, atât de copii, cât și de adulți, fiind în același timp practice și funcționale. 

Valize pentru copii - bagaje potrivite pentru călătorii mici si mai mari

Atunci când plecați în călătorie, cei mici au nevoie de bagajul lor, separat, bagaj sub forma unei valize pe care să o poată transporta singuri. Gama largă de modele de valize pentru copii și genți de voiaj regăsită pe Modivo.ro, vă va ajuta să alegeți un model potrivit pentru cel mic. Pentru călătorii ce depășesc două săptămâni, alege o valiză de dimensiuni mari, din material textil sau policarbonat. Cu mâner telescopic, curele de protecție pentru haine, 4 roți rotative, mâner lateral și încuietoare cu cifru, un astfel de model va fi extrem de ajutor pe durata întregii călătorii. O valiză medie, din material textil, durabil, cu mâner telescopic pentru transport facil și fermoar pentru extindere valiză, reprezintă alegerea perfectă când cel mic merge în vizită la bunici. Pentru excursiile de peste weekend, un mod de valiză mic, din material rigid, colorat, poate fi opțiunea ideală. Semi Line, Puccini, Travelite, Dielle, Titan, sunt doar câteva numere pe branduri pe care le vei regăsi pe Modivo.ro ce au creat valize pentru copii pe roți. Alege modelul potrivit și oferă-i celui mic șansa unei vacanțe de neuitat, dar confortabile.

Genți și valize de călătorie - întrebări frecvente:

Valiză sau geanta de voiaj – ce sa alegi pentru un copil?

Cu siguranță cel mic sa fi mai mult decât încântat cu o valiză pentru copii, colorată. Grație roților și mânerului, va putea să o poarte mai ușor după el, ușurându-i transportul. Geanta de voiaj presupune mai multă forță, iar cel mic poate obosi sau chiar se poate plictisi să o transporte în mână. O geantă de voiaj cu roți poate fi de asemenea o alegere ideală. 

Valize pentru copii – de unde să le cumpăr?

În magazinul online Modivo.ro, în categoria dedicată copiilor, vei găsi o gamă largă de modele de valize pentru copii. În funcție de necesități și gusturi, alege o valiză mai mică sau mai mare, simplă sau colorată. Un model colorat cu siguranță va reuși să-l încânte pe cel mic și să-l convingă să-și transporte singur bagajul.