Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Licență
Etichetă produs
Produse: 347
Afișează identificatorul versiunii

Șepci de baseball pentru copii – nu numai pentru vară

Sezonul rece sau sezonul cald reprezintă mereu o oportunitate interesantă pentru copii de a putea purta șepcile de baseball. Chiar și în anotimpul de primăvară sau ploios, acest obiect vestimentar prezintă mereu o alegere potrivită pentru micuțul tău. La MODIVO, poți găsi o mulțime de șepci, concepute într-un design cât mai plăcut și cât mai eficient în purtarea acestuia pentru fiecare copil în parte, fie băiat sau fată. Șepcile de baseball moderne sunt constituite dintr-o mare varietate de modele sau tipuri pentru orice micuț indiferent de vârstă. Chiar dacă în țara noastră acest joc de baseball nu este foarte întâlnit, totuși șepcile de tip baseball reprezintă modele pe care fiecare copil este pregătit să le poarte la cât mai multe ținute. Copiii sunt cei care cu ajutorul acestui accesoriu de îmbrăcăminte sunt protejați și din fericire există colecții ample din care pot fi selectate modele potrivite. O șapcă pentru copii poate fi detaliul care va scoate ținuta copilului din anonimat. Alege o  șapcă roșie cu vizor pentru copii  pentrucombinații vesele și o șapcă neagră cu vizor pentru copii pentru școală.

Cu fermoar și velcro - alege o șapcă de baseball pentru copilul tău

Pentru copilul tău, mereu îți dorești ce e mai bun. Prin urmare,  șapca cu plasă pentru copii reprezintă o alegere perfectă pentru micuții tăi, oferondu-le posibilitatea să se prezinte într-un stil cât mai natural. La MODIVO poți alege între șapca cu fermoar și velcro sau șapca baseball în stil clasic. Cozorocul constituie o parte principală a acestui tip de accesoriu al îmbrăcămintei, reprezentând partea din fața șepcii, care de cele mai multe ori este una de tip semicerc, având rolul de a umbrii și proteja fața. La șepcile cu cozoroc pentru copii de tip baseball, adesea cozorocul este într-o formă dreaptă, design ce asigură cu un asepct încrezător și plin de inovație. Copilul este protejat în condiții cât mai sigure de razele puternice ale soarelui sau chiar în condiții de intemperii de ploile abundente cu ajutorul unei șepci de baseball sau un model de o șapcă din plasă pentru copii cu cozoroc.

Cea mai mare selecție de șepci pentru copii la MODIVO

Până nu de mult, șapca era cunoscută ca fiind un accesoriu potrivit sportului, purtat adeseori de iubitorii fotbalului american sau la antrenamente de către aceștia. În zilele noastre, putem spune că acest accesoriu de îmbrăcăminte a devenit unul popular fiind inclus în stilul vestimentației de zi cu zi. La MODIVO poți găsi o gamă largă și diversificată de șepci pentru copilul tău. De la modelele cele mai îndrăznețe și până la modelele clasice de șepci de iarnă pentru copii, de la culorile neutre și până la culori vibrante, ai tot ce îți dorești. Brandurile sunt și ele prezente, tocmai pentru a avea o categorie cât mai complexă privind alegerile tale. Șepcile au o istorie de peste 90 de ani, iar celebritatea acestora fiind una clădită de-a lungul anilor.

Şepci de baseball pentru copii - întrebări frecvente

Cum să alegi dimensiunea potrivită a șepcii? 

Așadar, cum șapca este purtată și în sezonul ploios, dar și în sezonul mai cald, cum ar fi primăvara sau toamna, în mod firesc se poate purta o șapcă personalizată în aceste perioade ale timpului. Există anumite tipuri de șepci care prezintă o curea reglabilă și poate fi modificată în funcție de dimensiunile capului unui copil, dar de cele mai multe ori există o dimensiune universală în privința copiilor.

Cum să cureți o șapcă de baseball?

Dacă îți dorești să cureți o șapcă în cele mai sigure condiții este necesar ca să nu folosești produse cu înălbitor, iar modul cel mai eficient este cu ajutorul spălării manuale, chiar și cu ajutorul unei periuțe.