Geci de iarnă pentru copii

Sortează
Interval de vârstă
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Sex
Glugă
Produse: 743
Afișează identificatorul versiunii

Geci de iarnă pentru copii – protecția perfectă împotriva frigului și înghețului pentru cei tineri

Sănătatea și confortul copilului tău este grija ta numărul 1 din clipa în care devii părinte. Este foarte important să îi acorzi copilului tău atenție cuvenită și necesarul pentru a fi în siguranță mereu. De aceea, în mod sigur vei alege piesele vestimentare potrivite pentru fiecare tip de vreme, în așa fel încât acesta să aibă confortul termic necesar, să fie protejat de temperaturile extreme, să nu fie deranjat de umiditate sau transpirație, bucurându-se astfel de activitățile care îl vor ajuta în dezvoltarea lui. Jachetele de iarnă pentru copii sunt în așa fel concepute încât să păstreze la nivelul corpului o temperatura constantă, având în acest fel un confort termic optim. Temperaturile scăzute, împreună cu umiditatea crescută, fac greu de suportat să petreci foarte mult timp afara în zilele de iarnă. Însă cu o geacă potrivită, copilul tău se poate bucura de timpul petrecut în aer liber. Este de preferat ca aceasta să fie al treilea rând de haine, cel de exterior, pe lângă primul rând de haine de piele, din fibre naturale, apoi un hanorac fleece care să fie călduros, și geaca care să împiedice transferul termic și pătrunderea umidității.

Geci pentru copii – confort și libertate de mișcare pentru copilul tău

Copilul tău se dezvoltă prin joacă, iar joaca implică foarte multă mișcare. De aceea vestimentația pe care acesta o poartă trebuie sa fie adecvată și potrivită pentru a permite mișcările de care copilul tău are nevoie. Poți încerca să alegi pentru copilul tău niște geci pentru copii ușoare dar călduroase, umplute cu puf, impermeabile. Brand-uri precum Columbia, 4F, The North Face, Coccodrillo, Vans sau Guess oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte pentru copii. Vei avea de unde să alegi din gama variată de culori și modele, unele până în talie, altele mai lungi. Vei găsi și mărimile potrivite pentru copilul tău, astfel că vei putea face alegerea potrivită.

Geci de iarnă pentru tineri – o idee minunată pentru ski și trekking de iarnă

Fie că vorbim despre sporturile de iarnă, sau despre alte activități în aer liber, toate acestea implică frig și umezeală atunci când vorbim de iarnă. Nu trebuie, însă, ca aceasta să fie o problemă și să îți împiedice copilul de la a-și desfășura activitățile în natură. Plimbările lungi în natură pot fi foarte plăcute atâta timp cât copilul tău poartă o geacă potrivită, care să îi asigure confortul termic necesar și protecția împotriva vântului și a umezelii. Gecile de iarnă pentru copii se potrivesc foarte bine și pentru practicarea sporturilor de iarnă, deoarece permit mișcările ample fără  a incomoda.

Geci de iarnă pentru copii – întrebări frecvente

Ce geci de iarnă să cumperi?

Cumpără acele modele de geci care să asigure confortul necesar, atât termic cât și libertate de mișcare. Materialele din care sunt acestea fabricate ar trebui să fie prietenoase cu pielea copilului tău, să fie impermeabile și să asigure protecție împotriva vântului. Este de preferat sa alegi o geacă cu fermoar, care va fi mai ușor de folosit de către copilul tău, față de cele tip hanorac care sunt mai dificil de îmbrăcat. Când alegi geci de iarnă pentru tineri poți opta însă și pentru varianta de tip hanorac.

Cum să alegi mărimea corectă pentru geaca copilului tău?

Când vrei să cumperi geci de iarnă pentru copii este necesar să alegi mărimea potrivită, aceasta va influența tot libertatea de mișcare. Consultă tabelul de mărimi de pe site unde vezi exact ce mărime este potrivită conform vârstei copilului tău. Măsoară la umeri și în lungime, acestea fiind principalele puncte de referință. Mărimile diferă în funcție de sex, astfel că vei consulta tabelul în funcție de ce vrei să achiziționezi, dacă e geacă de iarnă pentru băieți sau geacă de iarnă pentru fete.