Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Pantaloni scurți pentru copii

(Numărul de produse: 1448)

Interval de vârstă
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Ocazie
cu 31

Pantaloni scurți pentru copii - o ținută confortabilă pentru locul de joacă, grădiniță sau școală

Pantalonii scurţi sunt printre cele mai populare articole de îmbrăcăminte din garderoba de vară a celor mici. Sunt lejeri şi asigură libertate maximă de mişcare, permiţându-le piticilor să se simtă confortabili indiferent de activităţile desfăşurate. O pereche de pantaloni scurţi pentru copii poate fi vedeta unei ţinute de joacă, combinaţi cu tricouri drepte şi tenişi comozi, ori soluţia pentru un outfit de şcoală, în compania unei cămăşi albe şi a pantofilor sport minimalişti.

Salopete scurte - fiabile, fără restricții, permit activități diferite în aer liber

Mulţi copii preferă confortul şi libertatea unei perechi de salopete scurte. Aceste articole de îmbrăcăminte sunt versatile şi confortabile şi ajută la desăvârşirea outfiturilor moderne de zi cu zi. Salopetele sunt ideale pentru sesiunile lungi de joacă dar şi articolele ce oferă libertate de exprimare. Sunt uşor de combinat cu o varietate mare de accesorii, permiţând celor mici să definească stilul propriu.

Pantaloni scurți de salopetă - confort în timpul jocului

O pereche de pantaloni scurţi de salopete reprezintă alegerea numărul unu a părinţilor care doresc să asigure ţinute dinamice copiilor activi. Selectând salopete scurte, părinţii asigură celor mici outfituri confortabile geniale. Modivo.ro propune o varietate mare de salopete pentru fete şi salopete pentru băieţi, modele de înaltă calitate, cu croieli lejere şi design modern. Toate piesele recomandate poartă amprenta brandurilor cunoscute şi îndrăgite. United Color of Benetton, Guess, Mayoral, Karl Lagerfeld, Calvin Klein Jeans sunt doar câteva dintre mărcile disponibile.

Pantaloni scurți pentru copii - întrebări frecvente

Sunt numeroase întrebări legate de selectarea unei perechi de pantaloni scurţi pentru copii şi a unei salopete. Cum trebuie această aleasă? Care sunt materialele potrivite pentru prichindel? Ce salopete sunt potrivite pentru ţinutele de zi cu zi sau cum trebuie alese salopetele perfecte pentru şcoală? Acestea sunt doar câteva dintre nelămuririle pe care încercăm, în rândurile următoare să găsim răspuns.

Ce pantaloni scurți de vară pentru copii să cumperi?

Toate tipurile de pantaloni scurţi pentru copii şi salopete scurte sunt potrivite vara, câtă vreme sunt corect utilizaţi. Ţinutele cu salopete din denim pentru fete şi balerini confortabili sunt ideale pentru plimbări lungi. Outfiturile cu pantaloni scurţi din bumbac şi tricouri reprezintă alegerea perfectă pentru joacă, iar cele cu pantaloni scurţi pot fi purtate la plimbare, la cumpărături sau la activitățile extraşcolare. 

Ce salopete scurte pentru copii să aleagă pentru școală?

Vorbind de şcoală, trebuie să se respecte câteva aspecte, ce asigură că ţinută cu salopete scurte copii păstrează un aer formal. Trebuie selectate salopete scurte cu aspect minimalist, culorile neutre şi variantele gri, alb, negru sunt soluţii ideale pentru şcoală. De asemenea materialele selectate trebuie să fie prietenoase, să nu producă iritaţii pielii. Cei mici vor petrece câteva ore bune în aceste haine deci acestea trebuie să se simtă bine. Ţinutele de școală trebuie să păstreze o lungime decentă, să nu fie foarte scurte şi să nu aibă decupaje accentuate.

Ce pantaloni scurți să cumperi pentru un copil?

Pot fi cumpăraţi pantaloni scurţi în culori neutre, ce au versatilitate ridicată. Aceşti pot fi combinaţi cu tricouri şi cămăşi şi pot crea ţinute de joacă, ori semiformale impecabile. Pantalonii scurţi de blugi minimalişti pot fi purtaţi alături de hanorace la activităţile extraşcolare, dar și la joacă. Variantele de pantaloni scurţi coloraţi sau cei cu imprimeuri ajută la desăvârşirea ţinutelor casual şi de joacă. Sistemele de închidere sunt importante, şi trebuie să li se acorde toată atenţia, ca pantalonii selectaţi să fie impecabili. Sunt copii mofturoşi care poartă cu orice ocazie pantaloni scurţi cu şnur şi elastic, însă sunt şi pitici care apreciază pantalonii formali cu capse, fermoare şi nasturi.