Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Pulovere pentru copii

(Numărul de produse: 573)

Interval de vârstă
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Ocazie
cu 12

Puloverul pentru copii – o soluție confortabilă și la modă pentru cei mici 

Micii purtători au nevoie de articole de vestimentație care să fie înainte de toate comode, confortabile și care să le ofere protecția necesară în caz de frig. Însă modelele de pulovere copii pe care le găsești pe Modivo.ro îmbină acest aspect funcțional cu cel al stilului. În acest fel, numeroase modele de pulovere de pe site îmbină în mod armonios cele două aspecte, devenind variante de articole la modă în care micii purtători sunt foarte simpatici și beneficiază de libertatea de mișcare dorită pentru a-și consuma energia. 

Ce pulover să cumperi pentru un copil?

Pentru a completa orice ținută de primăvară-toamnă, alege un pulover pentru copii la modă, realizat din materiale de calitate. Poți alege un pulover Guess sau un pulover Tommy Hilfiger pentru băieții care au un stil mai sportiv sau poți alege un pulover Mayoral cu volane sau închidere cu nasturi pentru fetițele cochete cărora le place de mici să fie la modă. Modelele de pulovere pentru copii pe care le găsești pe site sunt extrem de variate, ceea ce face posibilă găsirea variantei potrivite pentru completarea celor mai frumoase și călduroase ținute. 

Pulover pentru bebeluși – funcțional și confortabil 

Mai ales la vârste mici, copiii au nevoie de articolele de vestimentație care să le asigure protecție și confort. Când este vorba de bebeluși, hainele trebuie să fie realizate din materiale moi, extrem de confortabile, iar de aceste aspecte au ținut cont și producătorii de pulovere pentru bebeluși ale căror produse sunt comercializate pe site-ul nostru. În acest fel, poți alege un pulover Mayoral pentru bebeluși care, pe lângă aspectul funcțional, acela de a oferi protecția necesară pe vreme rece, asigură cu succes și aspectul confortului de care are nevoie orice copil mic pentru a se simți bine. 

Pulover pentru copil – întrebări frecvente

Atunci când alegi hainele potrivite pentru copii poate fi mai dificil decât când alegi hainele pentru un adult. Pentru că trebuie să ții seama nu numai de ce se poartă, ce este la modă, ci mai ales de modul în care poți face cele mai bune alegeri în materie de calitate. Ce pulover este cel mai potrivit pentru un copil? Dar pentru un bebeluș? Iată câteva informații care te vor ajuta în acest sens. 

Ce fel de pulover să cumperi pentru un copil?

Pentru un copil care se află tot timpul în mișcare și care este caracterizat de un stil mai sportiv, poți alege un pulover ușor supradimensionat care să îi asigure libertatea de care are nevoie. Pentru a obține o ținută elegantă, poți alege pulovere copii Mayoral sau Ralph Lauren, aceste modele fiind deosebite. 

Cu ce se poartă un pulover pentru copii?

În funcție de ocazia cu care va fi îmbrăcat, un pulover poate fi purtat alături de o pereche de blugi, de o pereche de pantaloni de trening, de pantaloni chino sau chiar cu o rochie. Pentru a completa o ținută elegantă chiar și pe vreme rece, poți alege un cardigan tricotat cu fermoar pentru fete. 

Ce pulover să alegi pentru un bebeluș?

Pentru că pentru bebeluși cel mai important aspect este confortul, poți alege unul dintre modelele de pulovere tricotate pentru copii de pe site. Acestea sunt extrem de confortabile, realizate din materiale de calitate și îi oferă bebelușului confortul termic și protecția de care are nevoie chiar și în zilele mai reci din an.