Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Rucsacuri tip sac pentru copii-La antrenament şi la şcoală

Rucsacul tip sac  a devenit una dintre cele mai practice modalităţi prin care poţi pune ordine în programul unui copil. Alegând modelele potrivite, cel mic îşi poate depozita comod şi foarte practic tot ceea ce îi este necesar atunci când merge la antrenament, când trebuie să îşi ia adidaşii pentru ora de sport de la şcoală sau atunci când merge în parc şi vrea să renunţe la rolele cu care a plecat în picioare de acasă. Uşor de purtat, simplu de manevrat şi foarte încăpătoare, rucsacurile tip sac  pentru copii se vor dovedi extrem de utile, astfel că nu ezita să procuri modele potrivite celor mici. Cu o forma foarte simpla, tip sac, acestea vor fi uşor de depozitat, astfel că fiecare dintre copii tăi îţi va alege modelul potrivit şi va avea grijă de el, imediat ce se întoarce acasă.

 

Forma de sac-Un nou design de rucsac pentru copii

Toţi părinţii sunt îngrijoraţi de greutatea pe care copii o poartă în spate odată ce şi-au luat rucsacul cu cele necesare. Postura, mersul, sănătatea coloanei vertebrale, toate pot fi influenţate de o greutate mare purtată pe umeri. Din acest motiv, atunci când aleg rucsacul pentru şcoală sau excursie, vor căuta modelul  care cântăreşte cel mai puţin posibil, greutatea acestuia fiind dată de marerialul din care este realizat, de accesorii, fermoare, catarame, barete şi buzunare. Noul format de rucsac pentru copii tip sac, vine în întâmpinarea părinţilor îngrijoraţi, oferindu-le un săculeţ  uşor, impermeabil, cu sistem de închidere simplu şi foarte practic. Fie că îl pun pe umeri, fie că îl poartă recum o sacoşică, acest tip de rucsac pentru copii se va dovedi foarte bun. Pe lângă acest easpecte, aceste modele oferă celor mici posibilitatea de a-şi alege săculeţul personalizat cu omaginile şi figurinele preferate. Modelele de ruscsacuri tip sac  pentru fete sunt extrem de variate, astfel că şi micuţele pasionate de modă şi stil vor găsi varianta dorită.

 

De la MODIVO poţi cumpăra rucsacuri tip sac Nike, Adidas sau Vans

Un rucsac tip sac pentru copii se poate constitui în piesa definitorie care punctează o ţinută de şcoală sau de plimbare. MODIVO vine în întâmpinare micilor pasionaţi de stil, oferindu-le posibilitatea de a-şi alege un model realizat sub semnătura brand-urilor celebre. Astfel, micuţa ta domnişoară îşi poate procura un ruscas tip sac Vans, modern, practic şi foarte frumos, gata oricând să îi completeze ţinuta preferată atunci când pleacă la antrenament, aşa cum năzdrăvanul pasionat de fotbal va fi foarte încântat să îşi poarte adidaşii într-un rucsac tip sac Adidas sau Nike.  Design-ul special şi utilitatea unui astfel de rucsac tip sac vor reprezenta combinaţia ideală atunci când vrei ca cei mici să aibă libertate de mişcare, să fie organizaţi şi să îşi păstreze lucrurile în siguranţă.

 

Rucsacul tip sac  pentru copii-Întrebări frecvente

De unde cumpăr un rucsac tip sac?

Acest  rucsac tip sac  extrem de practic, uşor şi încăpător, se va dovedi alegerea perfectă atunci când vrei ca cel mic să îşi poarte lucrurile în siguranţă. Poţi procura modelul preferat, fie de la sediile magazinelor de profil, fie din mediul online, MODIVO fiind una dintre variantele indicate.

Cum se spală rucsacurile tip sac?

Pe cât sunt de utile şi practice, aceste tipuri de săculeţi sunt şi foarte simplu de întreţinut. Este suficient să le speli în masina de spălat rufe şi să le laşi să se usuce în mod natural, în aer curat, ori de câte ori va fi nevoie.