Genți și rucsacuri pentru copii

Sortează
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Licență
Sport
Sex
Produse: 393
Afișează identificatorul versiunii

Rucsacuri pentru copii - un prieten al fiecărui elev

Rucsacurile sunt accesorii esenţiale pentru elevi. Acestea sunt soluţiile de transport pentru rechizitele şcolare şi materialele de lucru dar şi elemente de stil care completează în mod natural ţinutele elevilor ce apreciază confortul şi tendinţele moderne. Un rucsac Napapijri, Puma, Adidas ori rucsacurile Pepe Jeans sunt câteva dintre variantele care vor capta atenţia copiilor ce îşi doresc soluţii dinamice, moderne.

Alegerea de rucsacuri pentru copii poate fi o adevărată provocare, ce poate da bătăi de cap părinţilor ce îşi doresc să asigure piticilor cele mai confortabile alternative pentru şcoală. Acestea, fie ca vorbim de rucsacuri Vans galbene ori Adidas gri, trebuie să fie moderne, realizate din materiale de bună calitate şi să deţină compartimentare bună, pentru a asigura organizarea materialelor şcolare.

Borsete pentru copii - un accesoriu interesant nu numai pentru adolescenți

Adolescenți şi copii sunt la fel de tentația de accesorii, precum adulţii. Aceștia apreciază deopotrivă ţinutele completate de rucsacuri moderne cât şi pe cele desăvârşite de borsete deosebite. O borsetă pentru copii poate fi alegerea numărul unu pentru o ieșire la plimbare dar şi varianta ideală pentru ţinutele lejere de vacanţă şi tabere. Modivo.ro propune o varietate mare de accesorii pentru copii, piese geniale ce răspund solicitărilor de stil şi organizare ale prichindeilor moderni. În categoria dedicată pot fi găsite genţi pentru copii, rucsacuri copii, rucsacuri pentru fete, borsete minimaliste şi borsete colorate, piese rezistente concepute pentru a face faţă exploatărilor intense şi nevoilor de stil.

Genţi pentru copii - accesorii pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de organizare

Gentile sunt elemente esenţiale în special  în timpul desfăşurării activităţii şcolare, acestea ajută la transportarea şi organizarea eficientă a instrumentelor didactice. Gențile pentru copii trebuie să fie realizate din materiale de înaltă calitate, să fie uşoare pentru a nu genera surplus de greutate pe spatele elevului, şi să deţină compartimentare inteligent realizată. Modivo,ro oferă o varietate mare de soluţii, în magazinul online fiind disponibile rucsacuri şi genţi pentru şcoală gândite să susțină activitatea elevilor. Pot fi achiziţionate variantele prevăzute cu sisteme de închidere eficiente, cu numeroase buzunare ce asigură depozitarea corectă rechizitelor,  a sticlei de apă şi a pachetului dar şi variante cu design dinamic potrivite pentru adolescenții pretenţioşi.

Rucsac pentru copii - întrebări frecvente

Achiziţionarea unui rucsac pentru copii care să răspundă numeroaselor cerinţe poate fi o provocare chiar şi pentru cei mai atenţi dintre părinţi. Ce rucsac este potrivit pentru un elev de clasa I? Cum se împachetează şi depozitează un rucsac? Cum se păstrează aspectul impecabil al unui rucsac de şcoală? Acestea sunt doar câteva dintre nelămuririle multora şi la acesta vom răspunde în rândurile următoare.

Ce rucsac pentru un elev de clasa I?

Rucsacul unui elev de clasa I trebuie să fie foarte uşor, să fie realizat din material impermeabile, de înaltă calitate. Greutatea acestuia nu trebuie să pună presiune pe umerii, deja solicitaţi ai copilului. De asemenea trebuie să aibă compartimentare perfectă, astfel ca cel mic să găsească rapid instrumentele de scris, cărţile, caietele, pachetul de prânz şi sticluţa de apă. Rucsacul pentru copii de clasa I trebuie să aibă design modern, să fie energizant de imprimeuri vibrante sau personaje de desene animate preferate. Cei mici sunt atraşi de accesorii colorate.

Cum să împachetezi un rucsac?

Un rucsac realizat din materiale inovatoare, ușoare poate fi împachetat cu uşurinţă prin rulare. Astfel locul ocupat în spațiul de depozitare este mic. Rucsacul poate fi luat în vacanță în tabăra sau în orice excursie, găsindu-şi rapid locul în valiză. 

Cum se spală un rucsac?

Materiale geniale din care sunt realizate cele mai multe rucsacuri, permit curăţarea acestora în maşina de spălat. Acestea pot fi curăţate la programe rapide, nu sunt recomandate temperaturile înalte, în special când vorbim de rucsacuri cu imprimeuri. Dacă nu ai certitudinea că această variantă se potriveşte produsului tău poţi apela la serviciile profesionale de curăţare ale spălătoriilor ecologice.