Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Geantă de talie - o geantă plic perfectă pentru orice ocazie

O geantă de talie reprezintă un accesoriu la modă în ultima perioadă, accesoriu ce a devenit atât de îndrăgit de toată lumea, încât și cei mici își doresc să-l poarte. Confecționată din materiale de calitate, rezistente, într-o gamă largă de modele, atât simple, cât și colorate, spre bucuria celor mici, geanta de talie devine indispensabilă în ținutele zilnice, lejere și confortabile. O geantă de talie pentru copii tip plic cu un aspect contemporan, de mici dimensiuni, poate fi purtată în orice tip de ținută, fie că cei mici aleg să o poarte alături de un trening, fie că își doresc libertate de mișcare într-o ținută mai elegantă. Cureaua reglabilă din talie este de un real ajutor, întrucât poate fi strânsă astfel încât să nu alunece pe talie, sau, poate fi lărgită, putând fi purtată peste umăr. Geanta de talie tip plic reprezintă alegerea perfectă pentru orice ocazie, indiferent de sezon. Avantajul celor mici este oferit de faptul că pot purta o borsetă colorată atât vara, cât și iarna, fiindcă le va înveseli ținutele și starea de spirit atunci când temperaturile de afară nu sunt tocmai pe placul lor. 

Geantă de talie pentru copii - o geantă practică pentru depozitarea accesoriilor

Cei mici se aliniază tendințelor în modă și beneficiază și ei de o gamă largă de accesorii pentru depozitarea și transportarea într-un mod cât mai facil a diverselor lucruri pe care le poartă zilnic alături de ei. Fie că au nevoie să-și depoziteze telefonul mobil, șervețele, creioane, agrafe, elastice de păr, bile sau orice alte jucării de mici dimensiuni, o geantă de talie pentru copii este un accesoriu practic, ce le vine în ajutor și le oferă confort în purtare. Aceste genți de talie pentru copii sunt accesorii la modă, practice și se regăsesc într-o gamă largă de modele. În funcție de necesități, cei mici își vor putea alege o geantă de talie de dimensiuni mai mici sau mai mari ori o geantă tip plic, pe care să o poarte în jurul taliei, pe o parte, pe umăr sau pe spate, pentru un look mai ștrengăresc. 

Geantă de talie pentru copii - clasice și originalitate pentru fiecare zi

Pe Modivo.ro vei regăsi o gamă largă de modele de genți de talie pentru copii, modele clasice și cu un design original, ce vor deveni o piesă statement în ținutele lor zilnice. Fie că alegi o geantă de talie pentru copii din fâș, fie că optezi pentru un model din material textil sau piele naturală ori ecologică, aceasta le vor oferi celor mici personalitate, un stil original și mai multă libertate de mișcare atunci când ies în oraș. Simple, colorate, cu imprimeuri, cu un compartiment sau mai multe, închidere cu fermoar, velcro, catarame, capse, gențile de talie pentru copii sunt extrem de versatile și de practice, fiind perfecte pentru diferite ocazii și ținute. 

Genți de talie pentru copii - întrebări frecvente

Cum să porți o borsetă pentru copii?

De regulă o borsetă se poartă prinsă în jurul taliei. Însă, aceasta mai poate fi purtată într-o infinitate de moduri. Pe umăr sau pe spate, pe talie poziționată frontal sau pe o parte, poate fi purtată așa cum consideră cel mic. Important este să se simtă confortabil. 

Cum să alegi o geantă de talie pentru copii tip plic?

Mai întâi de toate ține cont de dimensiunile acesteia și de silueta celui mic. Alege o geantă în concordanță cu corpul copilului, pentru a o putea purta confortabil. Optează pentru un model colorat, imprimat cu personaje din desene animate și cu cât mai multe texturi imprimate diferit, pentru un aspect cât mai copilăresc.