Caută după marcă, produs, stil
Sortează
Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Tip produs
Partea superioară
Produse: 697

Adidași pentru băieți cu velcro și slip-on - ușor de încălțat și confortabili de purtat

Atunci când ai copii știi foarte bine că este destul de dificil pentru ei să se încalțe corect, și cu atât mai mult să lege șireturi sau să închidă catarame. De aceea foarte mulți producători de încălțăminte pentru copii mizează pe varianta velcro sau slip-on. Acest tip de încălțăminte nu doar că este ușor de folosit la încălțat/descălțat, dar este și foarte la modă. Dacă alegi să cumperi adidasi pentru băieți trebuie să știi că până la vârsta de 10 ani poți să găsești aceste variante de adidasi băieți cu vlecro care sunt utili și frumoși.  De asemenea, poți opta pentru adidași slip-on pentru băieți, care sunt foarte ușor de încălțat, comozi și se găsesc în diferite modele și culori, astfel încât să ai de unde alege perechea preferată.

Adidași înalți pentru băieți – protejează gleznele în timpul alergării și jocului

Adidașii înalți sunt acel tip de pantof sport care cuprinde și glezna, sunt mai înalți pe picior, cu rolul de a proteja piciorul de anumite mișcări nepotrivite sau de umezeală. Aceștia țin glezna fixă, astfel încât în timpul jocurilor sportive sau alergării, aceasta nu se poate luxa. Sunt potriviți pentru a evita accidentările. Dacă alegi să achiziționezi adidasi înalți pentru băieți este forte important ca aceștia să fie măsura potrivită și să fie de calitate, astfel ai asigurată siguranța necesară. Închiderea la acest tip de adidasi se face de obicei cu șiret, iar în partea de sus este pus un velcro pentru o strângere optimă pe picior. Materialele folosite sunt de obicei impermeabile, deoarece una dintre calitățile acestora este păstrarea confortului termic prin prevenirea umezelii. Sunt alegerea perfectă chiar dacă copilul tău preferă să sară în bălți după o ploaie puternică.

Teniși tineri băieți de la producători premium pe Modivo.ro

Atunci când vrei să cumperi încălțăminte sport pentru copilul tău este foarte important să consulți cu atenție piața. Aceasta este foarte ofertantă și găsești modele variate în orice culoare ți-ai dori. Pe modivo.ro, producători de top precum Nike, Adidas, New Balance etc. îți pun la dispoziție o varietate de modele din care poți alege, toate perechile de încălțăminte fiind de cea mai bună calitate și fabricate din cele mai bune materiale. Acești producători de echipamente sportive sunt recunoscuți pentru calitatea pe care o oferă, având o experiență vastă în producerea acestui tip de încălțăminte și aduc în permanență noii tehnologii și inovații cu scopul de a perfecționa produsele și a-ți oferi calitatea necesară indiferent de activitatea pe care o desfășori. Alege adidasi albi pentru băieți pentru a crea o ținută interesantă de vară, sau niște teniși înalți pentru vreme mai capricioasă. Având în vedere calitatea materialelor folosite, unele dintre aceste perechi pot fi purtate cu succes chiar și iarna, asigurând un confort termic suficient în zilele reci. În plus, trebuie să știi că poți consulta tabelul de mărimi pentru a te asigura că faci alegerea potrivită, apoi încălțămintea aleasă va fi la tine în cel mai scurt timp.

Adidasi băieți - întrebări frecvente:

Teniși băieți cu Velcro - cum să alegi?

Atunci când alegi teniși cu velcro este clar că te interesează ca aceștia să se închidă cat mai ușor posibil. Din gama de adidasi pentru tineret băieți este foarte ușor să îți alegi perechea potrivită pentru tine, mizând pe calitate și utilitate.

Teniși slip-on pentru băieți - de unde să cumpăr?

Alternativa la tenișii cu velcro, atunci când cauți încălțăminte care se poate încălța ușor, sunt tenișii slip-on. Aceștia sunt în așa fel fabricați încât permit încălțarea fără a fi nevoit să îți legi șireturile. Pe modivo.ro poți căuta printre produsele disponibile și îți poți alege pereche preferată.