Livrare gratuită de la 149 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

GLS: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Samedy easybox: 0 lei pentru achiziții de la 149 lei (la plata în avans)
Colectare în magazin: 0 lei


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil
Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Etichetă produs
Produse: 105

Eșarfele și șalurile pentru bebeluși sunt o modalitate bună de a-l proteja împotriva frigului

Odată cu venirea frigului, apare și nevoia de a-ți proteja copilul mai mult decât o faci de obicei. Dacă adulții obișnuiesc să se protejeze de frigul aspru al toamnei sau iernii, pielea bebelușilor și a copiilor mici, fiind și mai sensibilă, trebuie protejată cu grijă atunci când condițiile atmosferice o impun. În ajutorul celor care doresc să ofere o protecție ridicată copilului lor în anotimpurile reci, eșarfele și fularele sau șalurile pentru bebeluși și copii din magazinul MODIVO se regăsesc într-o mare varietate de modele, culori sau materiale, fiind astfel potrivite pentru orice preferințe sau nevoi ale purtătorului. Poți alege o eșarfă pentru bebeluși realizată dintr-un material moale și călduros pentru a asigura confortul termic necesar acestuia, dar și o eșarfă tip guler pentru copil atunci când dorești să îi asiguri acestuia protecția necesară împotriva vântului aspru al iernii. 

Fular de iarnă pentru copii - ai grijă de confortul termic al copilului

Este foarte important să îi asiguri copilului tău confortul termic necesar pe vreme rece, iar pentru aceasta vei avea nevoie nu numai de articolele vestimentare potrivite, ci și de anumite accesorii. Din categoria acestor accesorii fac parte și fularele de iarnă pentru copii, acestea asigurând protecția necesară în zona gâtului și pieptului împotriva vântului, frigului și zăpezii. Doar dacă te asiguri că în garderoba copilului tău se regăsește și acest articol atât de util și practic poți sta liniștit că bebelușul sau copilul tău va beneficia de tot confortul termic necesar pe vreme rece, vânt sau ninsoare. Un fular pentru copii devine, în acest fel, un accesoriu extrem de practic și de util atunci când vine vorba de protecție și confortul al copilului tău.  

Vezi seturi de iarnă pentru copii din oferta MODIVO

În oferta magazinului MODIVO vei regăsi o gamă variată de modele de accesorii utile pentru copilul tău pe care să le poată utiliza pe vreme rece. Seturile de iarnă pentru copii din oferta magazinului nostru sunt deosebite prin tot ceea ce oferă: confort, protecție, aspect estetic plăcut, la modă. Astfel, branduri de renume precum Broel, Lego Wear, Buff, United Colors of Benetton, Jamiks, Mayoral și multe altele se întrec în a le oferi clienților accesorii pentru iarnă realizate din materiale de calitate înaltă, cu designuri la modă, în culori vesele și imprimeuri atractive. Poți alege dintre seturile de căciulă, fular și mănuși atunci când dorești ca alegerea ta să fie una completă sau accesorii individuale pe care să le asortezi în modul potrivit. Un fular tip guler sau unul clasic, o căciulă cu ciucure sau o pereche de mănuși călduroase, oricare dintre aceste articole ar putea fi cel mai util accesoriu care poate oferi confortul termic și protecția de care copilul tău are nevoie în sezonul rece. 

Eșarfe și fulare pentru copii - intrebari frecvente

Cum să îngrijești eșarfele pentru copii?

O eșarfă sau un fular de iarnă nu are nevoie de o îngrijire specială, însă este de preferat să respecți indicațiile de pe etichetă pentru un aspect cât mai plăcut și o utilizare cât mai îndelungată. Mai ales pentru că multe dintre ele sunt realizate din materiale precum lâna sau sunt tricotate, este important să le îngrijești conform indicațiilor oferite de producător. 

Din ce materiale sunt cel mai bine făcute căciulile și eșarfele pentru bebeluși?

Pentru a oferi confortul termic, dar și protecția necesare pe vreme rece sau vânt, este de preferat ca articole precum mănuși, fulare sau căciuli de iarnă pentru copii să fie realizate din materiale naturale, călduroase. Lâna este materialul preferat atunci când vine vorba de toate aceste calități ale materialelor textile.