Caută după marcă, produs, stil

Căciuli, fulare, mănuși pentru copii

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Licență
Etichetă produs
Produse: 1.058

Mănuși pentru copii – pentru căldura mâinilor copilului dumneavoastră

Joaca în zăpadă sau pur și simplu o plimbare în aerul rece al iernii, drumul către școală sau o partidă de bulgărit cu prietenii, oricare dintre acestea sunt motive la fel de bune pentru care copilul tău are nevoie de mănuși pentru copii care să îi țină mâinile calde și în siguranță. Fie că alegi să achiziționezi un set de căciulă eșarfă mănuși, fie că alegi pur și simplu o pereche de mănuși tricotate, din poliester sau imitație de piele, este important să îi oferi copilului tău șansa de a avea mâinile calde pentru a nu simți frigul și pentru a evita să îi înghețe mâinile. Poți alege mănuși 4F sau OVS, Mayoral, Rossignol, Reima sau UGG, oricare dintre aceste branduri fiind renumit pentru îmbrăcămintea și accesoriile pentru sezonul rece pe care le produce la o calitate înaltă și cu o atenție desăvârșită chiar și la cele mai mici detalii. 

Protecția capului în zilele cu vânt cu pălării și șepci pentru copii cu vizor 

În zilele de primăvară sau toamnă în care plănuiești o plimbare în natură alături de copilul tău sau în care vrei ca acesta să beneficieze de protecție chiar și în drumul spre școală sau la joaca cu prietenii, poți alege sepci cu vizor pentru copii sau pălării pentru copii care să îi protejeze de vântul puternic. Poți alege pălării Mayoral sau Playshoes în culoarea preferată, cu motive pentru băieți sau fete, o șapcă Guess, Napapijri, New Era sau Vans cu inscripția preferată sau o șapcă cu vizor Playshoes care să ofere protecția fie împotriva vântului, fie împotriva altor condiții meteorologice nefavorabile. Pentru că protecția copiilor este esențială, acordă atenție calității pe care o are un astfel de accesoriu pentru copii și alege întotdeauna ce este mai bun pentru ca și capul copilului să fie protejat, pentru o stare generală bună a acestuia. 

Pălării de iarnă pentru fete și băieți - găsiți un model bun pe Modivo.ro

Modelele de căciuli, pălării sau șepci pentru copii pe care le poți găsi pe modivo.ro sunt numeroase, astfel că poți alege orice ai nevoie, în funcție de preferințe sau nevoi. Poți alege oricare dintre modelele potrivite de pălării de iarnă pentru fete sau pentru băieți, confecționate din materiale călduroase, astfel încât să fie asigurat un confort termic ridicat, dar și pălărie de iarnă pentru un bebeluș, având posibilitatea de a găsi dimensiunea potrivită în cazul fiecărui model în parte. Căciuli Rossignol, Lego Wear, Boss, Guess sau Napapijri, o cagulă Buff sau oricare dintre seturile de căciulă și fular sau căciulă, fular și mănuși, toate acestea îți stau la dispoziție într-o gamă variată de modele, culori sau elemente atractive pentru copilul tău. 

Pălării, eșarfe, mănuși pentru copii - întrebări frecvente:

Ce mărime are o caciula pentru un nou-născut?

Pentru ca o căciulă să fie potrivită pentru un nou-născut, aceasta trebuie să fie confecționată din materiale naturale, prietenoase cu pielea, dar și să aibă dimensiunea potrivită. Poți alege o căciulă care are mărimea 50-56, în cazul în care este vorba despre măsurătorile în sistem european, însă pe site vei găsi toate specificațiile necesare pentru a alege mărimea corectă a accesoriilor necesare pentru copii. 

Cum să legați o eșarfă?

Pentru ca o eșarfă să stea cât mai bine la gât, aceasta trebuie legată în mod corespunzător. Fie alegi o eșarfă circulară, fie rotești de două-trei ori eșarfa în jurul gâtului, apoi îi faci un nod, astfel încât aceasta să stea cât mai aproape de gât și să ofere confort termic și protecție împotriva frigului sau vântului.