Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Modă pentru plajă

(Numărul de produse: 614)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Ocazie
cu 13

Costume de baie pentru copii – stiluri sportive și mișcări dinamice

Sezonul nu contează pentru costumele de baie pentru copii, căci acestea sunt un must- have absolut. Sunt potrivite atât pentru piscină, cât și pentru plajă, ele creând condițiile potrivite pentru acest stil sportiv și mișcări libere în apă.

Datorită materialelor de înaltă folosite în realizarea lor, ele mențin flexibilitate maximă, iar modelele pe care le ai disponibile pe Modivo.ro sunt adaptate cu exactitate mărimilor copiilor, fără a le restricționa mișcările.

Aceste costume de baie pentru copii se disting prin design modern și original, cu o croială la modă, iar oferta include nu numai costume dintr-o piesă pentru copii, ci și costume de baie din două piese pentru fete sau pantaloni scurți pentru băieți.

Costume de baie din două piese pentru fete – combinație de top cu pantaloni scurți

Costumele de baie din două piese pentru fete sunt necesare, modelele de pe Modivo.ro reușind să le impresioneze pe tinerele domnișoare cu doar prin designul lor, ci și prin finisajele estetice și de înaltă calitate. De aceea, vei găsi aici o selecție variată de costume de baie pentru copii, de la producători de top.

Pentru fete mai sunt disponibile și modele de costume de baie din două piese, cu pantaloni scurți și tricouri de înot, acestea aderând perfect la corp pe toată suprafața și oferind un confort și mai mare de utilizare.

Costumele dintr-o singură piesă pentru copii sunt cea mai bună soluție, acestea adaptându-se formei corpului și nici nu există riscul de a aluneca.

Pantaloni scurți de baie pentru băieți – îmbrăcăminte de plajă pentru tinerii domni

Costumele de baie pentru băieți sunt reprezentate de diferite modele de pantaloni scurți, disponibili într-o gamă largă de culori, care vor satisface atât așteptările părinților, cât și gusturile diferite ale copiilor.

Când decizi să achiziționezi de pe Modivo.ro o pereche de pantaloni scurți de baie pentru băieți, ține cont de faptul că acestea se potrivesc perfect corpului celui mic și, dacă vor fi prea mici, vor provoca disconfort în timpul înotului sau jocului în apă, iar dacă vor fi prea mari, ele vor aluneca. Astfel, atunci când alegi un costum de baie pentru copii, măsoară copilul cu atenție și apoi compară cu tabelul de mărimi disponibil pe pagina fiecărui produs.

Costume de baie pentru copii – întrebări frecvente

Moda pentru plajă pentru copii poate avea secrete pentru fiecare părinte și dacă nu știi de unde să cumperi sau cum să alegi un costum de baie dintr-o piesă sau din două, află răspunsurile mai jos și asigură-te că faci cea mai bună alegere!

Costumul de baie – de unde îl cumperi?

Costumele de baie pentru copii sunt un articol vestimentar pe care cei mici îl pot folosi pe tot parcursul anului și dacă ești în căutarea unor produse de calitate, care să impresioneze prin designul și culorile lor, găsește pe Modivo.ro propuneri la modă de la branduri renumite.

Costumul de baie – cum îl alegi?

Costumul de baie pentru copii trebuie ales întotdeauna pentru a se potrivi perfect corpului celui mic, astfel încât acesta să nu îi strângă, limitându-le libertatea de mișcare și nici pentru a exista riscul de a aluneca. Folosește mereu tabelul de mărimi disponibil pe pagina produselor.

Cum se poartă pantalonii scurți de baie pentru băieți?

Pantalonii scurți de baie pentru băieți sunt alegerea ideală pentru momentul în care aceștia se bucură de apă, fie că este la mare sau la piscină. Costumului de baie dintr-o singură piesă pentru băieți i se poate adăuga un tricou pentru înot, astfel încât soarele puternic să nu irite pielea încă delicată a tinerilor domni.