Bărbați Nike

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Etichetă produs
Produse: 516
Afișează identificatorul versiunii

Haine sport pentru bărbați de la brand-ul de top Nike

Hainele sport pentru bărbați al brand-ului Nike încântă prin calitate, atenție la detalii și confort. Alege să îți completezi garderoba cu treninguri Nike iconice, acestea fiind disponibile într-o varietate de culori și stiluri pentru fiecare ocazie.

Alege să explorezi întreaga colecție de treninguri, haine și bluze Nike de pe Modivo.ro pentru a găsi ținuta perfectă pe care o poți purta în orice situație. Poți alege haine sport diferite, alegând siluri clasice sau poți asocia pantaloni cu bluze Nike pentru a crea o ținută perfectă de weekend sau pentru următoarea ta sesiune de antrenament.

De ce merită să investești în încălțăminte sport de bună calitate pentru bărbați?

Astăzi, pantofii Nike sunt cunoscuți în cele mai îndepărtate părți ale lumii. Și cele mai multe vedete poartă haine ale brand-ului, nu doar sportivii. Pantofii Nike cu un logo caracteristic sunt purtați de bună voie nu numai în săli de sport sau în timpul alergării, ci și în fiecare zi.

Numele brand-ului, Nike, în cinstea zeiței grecești a victoriei este încă o dovadă că merită să investești în încălțămintea sport de bună calitate pentru bărbați, căci aceștia sunt indispensabili în timpul antrenamentelor în aer liber sau în sală.

Treninguri, hanorace și pantofi Nike – un sortiment larg al mărcii pe Modivo.ro

Compania de îmbrăcăminte sport și încălțăminte Nike pentru bărbați este cea mai cumpărată în lume și este renumită pentru producția de articole unice care sunt purtate cu mândrie de oameni din întreaga lume – de la vedete sportive la bloggeri sau vedete populare, până la vecini din cartier sau prieteni .

Apreciate în primul rând pentru cea mai înaltă calitate a manoperei și a soluțiilor tehnologice inovatoare, îmbrăcămintea sport și încălțămintea brand-ului Nike se situează printre primele și cele mai cumpărate haine sport.

Haine bărbătești de le Nike – întrebări frecvente

Nike este un brand care produce articole sport din SUA și începând cu anul 1989 este cel mai important furnizor de haine sport și încălțăminte din lume. Iar pe Modivo.ro vei găsi mereu cele mai populare modele de treninguri Nike sau pantofi sport. Popularitatea acestui brand se datorează design-ului neobișnuit și utilizării tehnologiei de ultimă generație. Dar, fiind cel mai renumit brand de articole sport, este și cel mai falsificat. Și este important să verifici cum verifici un produs original. Sau trebuie să știi cum alegi mărimea potrivită. Descoperă răspunsurile la aceste întrebări. 

Cum verifici originalitate încălțămintei de la Nike?

Încălțămintea sport Nike pentru bărbați este cea mai contrafăcută din întreaga lume, iar pentru a nu ajunge să plătești pentru o asemenea pereche, alege să cumperi de la distribuitori oficiali, precum Modivo.ro. Cel mai simplu mod de a verifica originalitatea este de a compara numărul de pe catalog al produsului cu codul de pe etichetă și să acorzi atenție detaliilor.

Cum alegi mărimea pantofilor Nike?

Nu încerca să îți măsori talpa interioară a încălțămintei pentru a afla ce mărime ai nevoie, căci nu îți va ieși. Ceea ce trebuie să faci este să verifici orice pereche de încălțăminte  pe care o deții în mărimea CM sau CHN și apoi găsește în tabelul de mărimi ce mărime US corespunde acesteia.

Nike – ce este acest brand?

Brand-ul Nike a fost fondat în ianuarie 1964, iar numele inițial era Blue Ribbon Sports. În 1978, numele a fost schimbat în Nike și în 1980, compania a preluat piața pantofilor sport în proporție de 50%. Dar, totul se datorează modelelor senzaționale și soluțiilor tehnologice inovatoare folosite.