Produse: 377
Afișează identificatorul versiunii

Costume de baie dintr-o bucată – pentru înot si plajă

Fiecare femeie ar trebui să aibă în garderoba sa cel puțin câteva modele de costume de baie, fie că vorbim despre costume dintr-o singură piesă, fie că preferi costumele din două piese. Totuși, de menționat faptul că un costum de baie întreg, se va modela mult mai bine pe corp, creându-ți o siluetă sexy, senzuală. Modivo.ro îți propune o gamă largă de costume de baie dintr-o bucată din care să alegi, majoritatea de tip slip-on sau cu închizătoare în spate, fermoar ori fundă. Poți alege costume cu bretele fixe, nedetașabile sau poți opta pentru costume cu bretele detașabile pentru un look mai sofisticat. Dacă vrei să te bucuri de o zi perfectă de înot sau să te plimbi pe plajă într-un costum de baie sexy, alege un costum de baie întreg, cu o formă a chilotului clasică sau tip braziliană, cu talie normală sau înaltă, negre, albe, albastre, roșii, cu imprimeuri cu flori, dungi, cu buline sau animal print, în stil boho sau glamour, cu dantelă și sau cu diverse texturi de material. Alege costume de baie Adidas sau Nike pentru un look mai sportiv, Maaji, Seafolly, Moschino Underwear pentru un look elegant, sexy ori costume de baie precum cele de la Roxy sau Ellesse, pentru un look jucăuș.

Costume de baie dintr-o bucată pentru femei - pentru plajă și piscină

Dacă vrei să te bucuri de costume de baie dintr-o bucată pentru femei perfecte pentru plajă și pentru piscină, Modivo.ro îți oferă numeroase modele din care să îl alegi pe cel potrivit personalității tale, dar și gusturilor tale în materie de modă. Poți alege un costum sau poți alege mai multe, câte unul potrivit fiecărei zile de vacanță petrecută pe plajă. Pentru plajă, alege costume de baie rezistente la sare, la acțiunea cremelor pentru protecția solară și a uleiurilor, cu uscare rapidă. Pentru piscină, un costum de baie cu funcția de uscare rapidă și cu protecția la clor, reprezintă cea mai bună alegere. Poartă un costum care să te reprezinte și fii sexy de fiecare dată când mergi pe plajă sau te bronzezi pe marginea piscinei.

Costume de baie dintr-o singură piesă - croială construită pentru fiecare dintre doamne

Alege costume de baie pentru femei formate dintr-o singură piesă, întrucât acestea se potrivesc pentru orice tip de siluetă. Modelele de costume întregi, dar foarte decoltate sau cu decupaje sunt ideale pentru o siluetă cu un posterior și niște coapse proeminente. Dacă ești fericita posesoare a unui bust generos, un costum întreg trebuie neapărat să dispună de cupe pentru susținerea sânilor. La polul opus, femeile cu un bust mai micuț, vor trebui să aleagă costume nu foarte decoltate, la baza gâtului. O siluetă atletică, dar fără forme, poate alege un costum de baie dintr-o singură piesă, dar cu imprimeuri multicolore, dungi și câteva decupaje, cel mai ideal în zona taliei. Costumele de baie întregi cu decolteu adânc, sunt perfecte pentru femeile cu forme voluptoase. Pentru a arăta impecabil și pentru a te bucura de o zi de plajă de neuitat, optează pentru un costum de baie dintr-o singură piesă care dispune de o croială construită pentru tipul tău de siluetă.

Costume de baie dintr-o singură piesă – Întrebări frecvente:

Ce costum de baie să alegi - dintr-o bucată sau din două piese?

Un costum de baie întreg, format dintr-o singură piesă, reprezintă varianta ideală pentru piscină. De asemenea, este perfect și pentru o zi de plajă, în cazul persoanelor sensibile la soare. Totuși, un costum de baie din două piese este perfect pentru o zi sub soare și un bronz uniform și senzațional.

Ce costum de baie se modelează pe corp?

Un costum de baie întreb îți va modela formele corpului, scoțând în evidență o siluetă frumoasă și sexy. Dacă ai o siluetă mai plinuță, evită modelele din două piese și alege-le pe cele dintr-o singură piesă.