Costume de baie pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Imprimeu
Croială bikini
Etichetă produs
Produse: 2.490
Afișează identificatorul versiunii

Costum de baie – croiuri interesante și design la modă 

Costumul de baie în care se reflectă stilul personal pe care îl ai reprezintă cea mai bună alegere, iar cu varietatea de costum de baie damă pe care le ai la dispoziție pe Modivo.ro, ai șansa de a găsi cu ușurință costumul unic în care să te simți și să arăți cel mai bine. Guess, Nike, Moschino Underwear, Calvin Klein Swimwear, Reebok sau Tommy Hilfiger, toate aceste nume recunoscute în industria modei îți oferă o varietate deosebită de costume de baie cu croiuri interesante și design-uri clasice sau moderne, totul bine pus la punct pentru alegerea perfectă. 

Costum de baie pentru femei – stil elegant sau sport pentru femei active 

Stilul elegant sau cel sport, oricare ar fi preferințele pe care le ai în materie de vestimentație, Modivo.ro îți oferă modele de costume pe care să le porți cu încredere în cele mai călduroase zile, la plajă sau în momentele relaxante la piscină. Femeile active pot alege costume cu un design sport, în care să se simtă libere și care să simtă confort în orice mișcare, iar femeile rafinate pot alege un costum de baie  într-un stil elegant care să le definească trăsăturile fine ale siluetei. 

Costum de baie negru – Confort și stil deosebit pentru plajă sau pentru piscină 

Un costum de baie negru ales pentru ocaziile de distracție și relaxare pe plajă sau la piscină reprezintă alegerea clasică cu care nu vei da greș în niciun moment. O astfel de piesă vestimentară este potrivită pentru orice morfologie a corpului și în orice combinație, cu pălării, papuci sau accesorii deosebite pe care să le asortezi în tonurile preferate. Confortul resimțit într-un costum negru este completat de stilul și aerul elegant pe care le oferă un astfel de articol mereu la modă, gata să îți satisfacă cerințele speciale în acest sens. Cu design minimalist sau cu detalii inovative, un costum de baie negru este oricând alegerea absolută pe care o poți face în acest sens. 

Costum de baie damă – întrebări frecvente 

Modele, culori, forme, croiuri, toate aceste aspecte te pot deruta atunci când dorești să alegi costumul de baie potrivit pentru nevoile și pentru dorințele pe care le ai. Dacă ai pornit în căutarea unui costum de baie potrivit și nu știi spre ce să îți îndrepți privirea, în răspunsurile de mai jos vei găsi, cu siguranță, punctul de pornire necesar pentru identificarea costumului de baie potrivit. 

Cum să alegi un costum de baie potrivit pentru morfologia corpului?

Pentru forme rotunde, alege un costum de baie din două piese pentru femei, astfel încât să poți evidenția punctele forte ale siluetei tale. Pentru o siluetă alungită, alege un costum de baie dintr-o singură piesă, astfel încât să obții aspectul unei siluete atletice de vis. 

Ce costum de baie să alegi pentru sâni mici?

Pentru sâni mici este ideal un costum de baie alb care să ofere un plus de volum acestora. De asemenea, ar fi de preferat un costum de baie cu motive și detalii colorate care să atragă atenția. 

Ce costum de baie sport să alegi?

Pentru activitățile sport, alege un costum de baie dintr-o singură piesă realizat din materiale de înaltă calitate, astfel încât acesta să îți ofere confortul necesar și silueta atletică de invidiat. Fila, Adidas sau Nike sunt doar câteva dintre brandurile recunoscute ale căror modele le poți alege având garanția calității desăvârșite.