Costume de baie din două piese pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Cupe
Bretea
Produse: 1.912
Afișează identificatorul versiunii

Bikini pentru femei - stil original pentru piscină și plajă

Dacă eşti în căutarea unui perechi de bikini pentru plajă, pentru un moment de relaxare într-o cadă cu hidromasaj în Alpi sau pentru odihnă şi recuperare într-o staţiune balneară, costumele noastre de baie sunt special concepute pentru a arăta fabulos. Designul atrăgător, îndrăzneţ sau conservator, culorile vii sau neutre, toate sunt disponibile în linia de bikini pentru femei oferite de Modivo.ro.

Aici vei găsi numeroase modele, stiluri şi forme şi pot alege exact ceea ce se potriveşte mai bine cu preferinţele şi gusturile tale. Alege să fii frumoasă, atrăgătoare şi modernă şi profită de oferta noastră diversificata de bikini pentru femei!

Set bikini - stil elegant sau sportiv pentru femeile active

În magazinul nostru vei găsi exact acel set bikini pe care îl doreşti pentru a arăta spectaculos, atrăgător şi elegant. Alege setul potrivit cu aspectul şi imaginea pe care vrei să o creezi şi care exprimă exact ceea ce simţi. 

Fabricate din materiale de calitate, seturile noastre de bikini se remarcă prin culori, aspect şi linie şi sunt alegerea ideală pentru că tu să arăţi fabulos la plajă, la piscină sau când te relaxezi la SPA. Aici vei găsi colecţii de bikini în stil sportiv sau elegant, vibrante şi atrăgătoare, special create pentru femeile încrezătoare şi active. 

Moda de plajă - perfectă pentru fiecare vară

Costumele de baie din două piese sunt reprezentative pentru moda pe plajă şi disponibile pe Modivo.ro în diverse culori, imprimeuri, stiluri şi modele. Bikinul este piesa vestimentară clasică, indiferent dacă mergi la plajă, la piscină sau într-o staţiune balneară. Pentru a arăta uluitor, alege costumul de baie care te face să te simţi încrezătoare şi te avantajează şi bucură-te de fiecare moment. Când vine vorba de îmbrăcăminte de plajă, nu trebuie doar să urmăreşti ultimele tendinţe, ci să le găseşti pe cele potrivite pentru tine. Imprimeuri îndrăzneţe, culori vibrante şi stiluri pentru toate gusturile, toate sunt acum prezente în linia de costume de baie de pe site-ul nostru. Practic, la noi este imposibil să nu găseşti exact ceea ce îţi doreşti, în varianta clasică, elegantă sau provocatoare. Cu siguranţă că atunci când de vine vorba despre îmbrăcămintea de plajă există zeci de opțiuni. De aceea, este important să alegi varianta care te reprezintă. 

Îmbrăcăminte de plajă - întrebări frecvente

Cum să alegi un costum de baie pentru silueta ta?

Dacă ai trunchiul scurt ar trebui să alegi un costum de baie dintr-o bucată cu imprimeuri asimetrice sau verticale care creează impresia de alungire, iar dacă ai trunchiul lung ar trebui să alegi un costum de baie din două piese cât mai decupat şi în culori cât mai vii. Dacă partea superioară a corpului este mai lată decât şoldurile, ar trebui să alegi un costum de baie care pune accentul pe partea de jos, precum cele cu fustiţă sau cu short, însă, dacă şoldurile sunt mai late decât partea superioară, alege modelele care pun accentul spre partea de sus cum ar fi cele cu modele florale îndrăzneţe. 

Ce costum de baie este potrivit pentru sânii mari?

Cele mai bune costume pentru sânii mari sunt cele care oferă susţinere adecvată fără a îngreuna aspectul. Acestea ar trebui să aibă cupe fără burete, bretele reglabile cu chei de închidere şi de siguranţă uşor de manevrat. Materialul ar trebui să fie cât mai elastic şi respirabil şi să asigure o potrivire perfectă, fără cute.