Pantaloni scurți din denim pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Talie
Potrivire
Etichetă produs
Produse: 295
Afișează identificatorul versiunii

Pantalonii scurţi din denim, produşi de brand-uri celebre-Perfecţi pentru garderoba ta

O pereche de pantaloni scurţi de damă îşi va găsi întotdeauna locul în garderoba ta. Creatori celebri şi-au îndreptat atenţia către aceaste piese vestimentare, alegând pentru realizarea acestora variate texturi şi accesorii. Denimul a devenit astfel unul dintre cele mai potrivite materiale folosite la crearea pantalonilor scurţi pentru femei. Este un material extrem de plăcut, comod, practic, uşor de întreţinut şi foarte simplu de asortat şi inclus într-o ţinută feminină. Pantalonii scurţi din denim pot fi purtaţi în orice sezon, fiind foarte versatili şi variaţi. Croielile diferite, coloritul variat şi accesorizarea îndrăzneaţă fac dintr-o pereche de pantaloni scurţi din denim o alegere foarte inspirată, fie că vrei să pleci la plajă, fie că doreşti să impresionezi cu o ţinută îndrăzneaţă la o întâlnire romantică. Combină o pereche de pantaloni scurţi Guess cu pisele vestimentare şi accesoriile potrivite, iar rezultatul nu va întârzia să te surprindă.

Pantalonii scurţi cu talie înaltă-Surprinde cu un stil unic

Talia înaltă este abordată şi în cazul pantalonilor scurţi, creându-se un echilibru plăcut între lungimea redusă a acestora şi înălţimea pe care o oferă în talie. Pantalonii scurţi din denim cu talie înaltă vor reprezenta varianta câştigătoare atunci când vrei să îţi scoţi în evidenţă stilul unic şi original. Poartă o pereche de pantaloni scurţi cu talie înaltă, alături de o bluză scurtă şi largă, sau de o cămaşă fără mâneci, închisă cu un nod în faţă. Adaugă o pereche de sandale cu platformă, creându-ţi o ţinută urban casual potrivită ieşirilor în oraş sau unui picnic. Dacă preferi o abordare casual, crează-ţi o ţinută de club, purtând o pereche de pantaloni cu talie înaltă, un top provocator şi o pereche de botine, iar pentru o ţinută sport poartă pantalonii scurţi din denim cu talie înaltă, cu un maieu de sport şi o pereche de sneakers. Îndrăzneşte şi poartă perechea de pantaloni scurţi cu talie înaltă, cu o bluză vaporoasă şi o pereche de pantofi cu toc. Îţi vei scoate în evidenţă feminitatea şi frumuseţea picioarelor.

De la MODIVO poţi cumpăra pantaloni scurţi de damă, perfecţi pentru sezonul estival

Pantalonii scurţi sunt vedetele sezonului estival, MODIVO aşteptându-te cu o gamă foarte variată de modele care vor completa perfect ţinutele tale. Simpli sau accesorizaţi, pantalonii scurţi nu trebuie să lipsescă din garderoba de vară, aducând un plus de culoare şi tinereţe look-ului tău. Alege pantaloni scrurţi de damă pentru ţinutele de vacanţă, purtându-i cu tricouri colorate, bluze imprimate, topuri provocatoare şi maieuri fără spate. Dacă vrei să îţi realizezi o ţinută sofisticată, alege o pereche de pantaloni scurţi coloraţi pe care să o porţi alături de cămăşi imprimate sau bluziţe accesorizate cu volănaşe. Fii îndrăzneaţă cu poartă pantalonii scurţi de damă cu o pereche de saboţi cu talpă înaltă sau cu sandale cu toc. Vei da un plus de feminitate ţinutei şi vei fi pregătită să participi la orice eveniment estival.

Pantaloni scurţi de damă din denim-Întrebări frecvente

Cu ce piese să combini pantalonii scurţi în sezonul rece?

Pantalonii scurţi din denim pot fi purtaţi chiar şi în sezonul rece. Poţi purta perechea preferată cu un pulover oversize, colanţi şi bocanci, sau o poţi combina cu o pereche de cizme înalte, un dres închis la culoare, o bluză simplă şi un sacou.

Ce sunt pantalonii scurţi?

Pantalonii scurţi de damă din denim sunt piesa vestimentară care nu trebuie să lipsească din garderoba ta, indiferent de sezon. Dacă sunt incluşi în combinaţiile potrivite, pot fi purtaţi atât în plin sezon estival, cât şi în perioada rece din an.