Pantaloni scurți din material textil pentru femei

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Talie
Potrivire
Imprimeu
Produse: 355
Afișează identificatorul versiunii

Pantaloni scurți din stofă - o alternativă la fuste în zilele călduroase

Nicio garderobă de vară nu este completă fără pantaloni scurți din stofă pentru femei. De la pantaloni scurți din stofă neagră, pantaloni scurți cu talie înaltă sau medie și până la pantaloni scurți din stofă prevăzuți cu o curea, pantalonii scurți reprezintă o alternativă minunată la fustă, mai ales că sunt și mai permisivi în ceea ce privește alegerea celorlalte piese vestimentare. O pereche de pantaloni scurți, o tunică lungă din material vaporos și o pereche de sandale cu șnur până la genunchi reprezintă o ținută foarte șic și confortabilă atât pentru ieșirile în oraș, cât și pentru concedii. 

Pantaloni scurți din stofă cu talie înaltă - alegerea perfectă

O pereche de pantaloni scurți din stofă cu talie înaltă reprezintă un articol vestimentar atemporal care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Marele avantaj al pantalonilor scurți cu talie înaltă este acela că măgulește orice tip de siluetă, evidențiind subtil coapsele și distrăgând atenția de la excesul de grăsime din zona taliei. Un alt avantaj este acela că pot fi asociați cu nenumărate piese vestimentare și diverse modele de pantofi. Pantalonii scurți din stofă cu talie înaltă se pot purta la un top sau tricou cât mai simplu și strâmt pe corp, împreună cu sandale cu talpă joasă, cu teniși înalți  sau cu platforme, în funcție de nivelul de confort pe care vi-l doriți. În zilele mai răcoroase de la sfârșitul verii, puteți completa ținuta cu un cardigan lung descheiat. 

Pantaloni scurți din stofă – ținută ideală pentru fiecare doamnă

O pereche de pantaloni scurți din stofă reprezintă un element de bază din garderoba de vară a unei femei. Puteți opta pentru pantaloni scurți din stofă neagră pentru a beneficia de cât mai multă versatilitate, însă foarte apreciate sunt și modelele de pantaloni scurți din stofă cu talie înaltă sau cu centură în talie. Pantalonii scurți din stofă se pot purta cu bluze strâmte din bumbac, cu bluze vaporoase din vâscoză, in sau pânză topită, cu tunici lungi, dar și cu cămăși cu imprimeu. 

Pantaloni scurți din stofă - Întrebări frecvente.

Ce pereche de pantofi pot purta la o pereche de pantaloni scurți din stofă? Ce top este potrivit pentru o pereche de pantaloni din stofă cu talie înaltă? Ce piese vestimentare și pantofi pot alege dacă vreau sa port pantaloni scurți din stofă în club? Acestea sunt doar câteva întrebări pe care doamnele și le adresează înainte de a-și achiziționa o pereche de pantaloni scurți din stofă. 

Pantaloni scurți din stofă - de unde să  îi cumpărați? 

Indiferent dacă vă pregătiți un set de ținute pentru o escapadă de weekend sau dacă aveți planificate câteva ieșiri cu prietenele în timpul săptămânii, pe Modivo.ro veți găsi toate stilurile și dimensiunile de pantaloni scurți din stofă pentru a vă completa garderoba și pentru a vă bucura de stil și confort în timpul sezonului cald. Branduri de renume precum Mango, Rinsacimento, Juicy Couture sau Max&Co. vă propun o selecție amplă de pantaloni scurți din stofă cu talie înaltă, cu centură sau cu diverse elemente decorative. 

Pantalonii scurți din stofă  se potrivesc la o ținută de birou?

Indiferent de croială sau de material, pantalonii scurți rareori se potrivesc la o ținută de birou. Doar dacă lucrați într-un mediu în care se practică vinerea ocazională sau vinerea casual, vă puteți permite o pereche de pantaloni scurți din stofă, purtați cu un sacou lung și cu o cămașă sau un top monocrom. Cel mai indicat este să înlocuiți pantalonii scurți din stofă cu pantaloni culotte pentru vinerile casual de la servici. 

Pantaloni scurți din stofă – ce model să alegeți?

Colecția de pantaloni scurți din stofă pentru femei de pe Modivo.ro cuprinde o gamă largă de stiluri și culori, inclusiv pantaloni scurți cu talie înaltă pentru un aspect elegant și plin de stil, pantaloni scurți în culori vibrante pentru un aspect care atrage toată atenția, pantaloni scurți cu centură care arată incredibil purtați cu sandale cu toc înalt sau pantaloni scurți din stofă neagră pentru o ținută glam. În funcție de stilul vestimentar preferat și de celelalte piese care vă predomina garderoba, optați pentru o pereche de pantaloni scurți din stofă care să sporească funcționalitatea garderobei.