Sortează
Preț
Marca
Culoare
Destinat pentru
Mărimea genții
Stil
Etichetă produs
Produse: 464
Afișează identificatorul versiunii

Genți femei și genți de mână – o mare varietate de stiluri și design-uri

Geanta este cel mai bun prieten al unei familii. Femeile își adoră gentile. Fiecare doamnă și domnișoară visează să să aibă o geantă diferită pentru fiecare ocazie. Geanta este un element esențial care ne completează look-ul. Genți messenger, genți shopper, Guess genți, rucsacuri pentru femei, există o mare varietate de modele de genți damă, în stiluri și design-uri diferite. Alegerea genții spune multe despre personalitatea unei femei. Este esențial să alegi o geantă de calitate de la un designer cunoscut cum este Guess.

Cea mai bună calitate de genți de la branduri de top

Orice femeie visează să aibă măcar o geantă de lux, de la un brand renumit, de top. Cele care au curajul să treacă la fapte, să își achiziționeze o geantă de firmă, fac o adevărată investiție. Cele mai populare mărci de genți sunt Prada, Hermes, Gucci, Guess. Profită și tu de varietatea de modele existente pe piață și înnoiește-ți colecția cu o geantă de umăr, o geantă plic sau o geantă shopper. 

Genți shopper, genți messenger, rucsacuri și alte accesorii pe Modivo.ro

Fie ai nevoie o geantă elegantă, fie ai nevoie de o geantă casual, pe Modivo.ro vei găsi tot ce ai nevoie. Modivo.ro știe că ai nevoie de o geantă shopper pentru a-ți pune toate cele necesare atunci când ieși în oraș sau o geantă de umăr pentru a face o alegere inspirată. Gențile, indiferent de model, sunt necesare, sunt practice și sunt stilate. Atunci când vine vorba de genți damă ți-ai dat și tu seama cu siguranță că Modivo.ro vine cu o mare varietate de modele din care poți alege. Sisteme de închidere de calitate, un aspect modern și compartimentare optimă.

Genți femei și genți de mână – Întrebări frecvente 

Deoarece au puterea să ne definească stilul, să confere unei ținute o notă de eleganță și de modernitate inegalabile, designerii rivalizează în creativitate atunci când vine vorba despre genți femei. Din piele, din piele întoarsă sau din materiale textile, gențile damă nu trebuie să lipsească din dressingul unei fashioniste. Și totuși exista numeroase întrebări cu privire la selectarea genţilor perfecte. Iată câteva dintre ele. 

Ce punem într-o geantă când călătorim cu avionul?

De obicei, atunci când călătorim cu avionul punem toate cele necesare. Bagajul de mână se poate duce la bordul unui avion de pasageri. Fiecare companie în parte stabilește dimensiunea, limitele de greutate. Poți pune într-un bagaj de mână un telefon, o geantă cu cât mai puține cosmetice, cărți sau unele obiecte vestimenare.

Ce obiecte punem într-un bagaj de mână?

Obiectele premise într-un bagaj de mână sunt portofelul cu bani, bijuterii, obiecte electronice personale, documente importante precum cartea de identitate sau pașaportul, o placă de păr, uscător de păr, un Mp3 player sau o periuță electrică. Unele recipiente trebuie să aibă împreună maxim un litru: parfumul, șamponul, gelul de duș sau orice alte recipient cu lichid înăuntru.

Ce dimensiune alegem pentru o geantă sport?

De obicei, într-o geantă sport punem lucruri precum sticla de apă, un prosop, ținute de schimb…deoarece acestea nu încap într-un rucsac, cea mai potrivită idee este așezarea lor în geanta sport. Atunci când cauți o geantă sport alege una într-o mărime universală. Trebuie să dispună de compartimente practice pentru a stoca unele accesorii precum greutăți sau o sticlă de apă. Există trei mărimi de bază: S de la 35 la 45 de litri, M de la 45 la 60 de litri și L de la 65 la 100 de litri