Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Bărbați Iceberg

(Numărul de produse: 65)

Mărime
Etichetă produs
Marca (1)
Culoare
Tip produs
Sezon
Preț
cu 2

Iceberg – un brand premium pentru bărbați

Începând ca specialiști în tricotaje, Iceberg a fost unul dintre primii susținători ai conceptului de îmbrăcăminte sport la modă, extinzându-se mai târziu în articole de îmbrăcăminte din piele și blugi. Produsele lor au fost purtate de Pamela Anderson, Paris Hilton, Lil’ Flip, Lil Bill, Lil’ Kim și Mischa Barton. Lil’ Flip face referire la îmbrăcămintea Iceberg în multe dintre melodiile sale. În iulie 2011, colecția companiei a fost prezentată pe podiumul defilării de modă The Brandery din Barcelona. Asta dovedește încă o dată ca vorbim despre un brand care creează îmbrăcăminte premium pentru bărbații din întreaga lume. Astfel, îmbrăcămintea sport a depășit granițele antrenamentelor la sală și ale terenului sport, a devenit o îmbrăcăminte ușor de purtat chiar și când ieși în oraș. Aceasta îți  oferă confort și încredere în tine.

Explorează gama largă de îmbrăcăminte Iceberg mulțumită lui MODIVO

Și pentru că este nevoie să îți fie la îndemână să îți procuri astfel de îmbrăcăminte, MODIVO pune la dispoziția ta pe site o gamă largă de articole de îmbrăcăminte. Aceste produse sunt create în așa fel încât pot mulțumi clienți diferiți, fie că ești o persoană activă de obicei, sau că îți dorești un echipament pentru eventualele momente când practici sport. Poți consulta și tabelul de mărimi pus la dispoziție pe site, astfel încât îți va fi foarte simplu să alegi produsele potrivite pentru tine. MODIVO împreună cu Iceberg îți oferă garanția produselor de calitate în garderoba ta. Vei avea oricând o ținută cu un design interesant, la modă, dar confortabilă în același timp.

Iceberg – îmbrăcăminte pentru domnii activi

Fabricată din materiale de calitate care lasă pielea să respire și care dă o libertate mare de mișcare, îmbrăcămintea Iceberg dovedește încă o dată că este creată pentru bărbații activi. Atunci când ai o mulțime de activități pe care trebuie să le faci peste zi și nu ai timp să ajungi acasă după fiecare activitate astfel încât să te schimbi, este nevoie să porți  îmbrăcăminte care să îți permită să faci toate acele activități eficient. În mod sigur nu ai nevoie de disconfort, transpirație sau aspect neglijent. Dacă alegi piesele vestimentare de la Iceberg poți obține atât un outfit sport cât și unul casual, astfel că poți fi pregătit pentru orice eveniment ar apărea peste zi. Combină un tricou Iceberg cu o pereche de sneakerși Iceberg și poți obține un aspect sport îngrijit. Sau poți să încerci o bluză sport Iceberg împreună cu o pereche de ghete iceberg. Îndrăznește să faci combinații, deoarece piesele preferate din garderobă le ai la îndemână.

Iceberg – întrebări frecvente

Iceberg – ce este acest brand?

Iceberg este o casă italiană care creează articole sport de lux. Fondată în 1974 de Silvano Gerani și Giuliana Marchini, casa produce îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, accesorii, parfumuri și îmbrăcăminte pentru copii. Face parte din Grupul Gilmar, fondat în 1962. Sediul său este în San Giovanni în Marignano, Emilia-Romagna, Italia. Fiul fondatorilor, Paolo Gerani, este persoana creativă și

Managerul casei de modă.

Iceberg – de unde să cumperi această îmbrăcăminte?

Dacă dorești să introduci în garderoba ta produse Iceberg este suficient să vizitezi magazinul online MODIVO și în mod sigur vei găsi piesele preferate. Îți poți cumpăra de la tricouri, bluze, pantaloni sau hanorace, până la o șapcă Iceberg, care în mod sigur va fi preferata ta.