Genți și rucsacuri pentru bărbați

Sortează
Culoare
Preț
Marca 2
Mărimea rucsacului
Etichetă produs
Produse: 283
Afișează identificatorul versiunii

Rucsacuri pentru bărbați Calvin Klein – la modă, încăpătoare și rezistente

Rucsacul este un element de nelipsit din viața bărbatului modern. Pentru a merge la muncă, pentru a se plimba prin oraș sau pentru a pleca la munte in weekend, rucsacuri pentru bărbați Calvin Klein oferă polivalență și îți găzduiește toate obiectele esențiale. Rucsacuri pentru bărbați Calvin Klein reprezintă un element esențial, la modă din garderoba unui bărbat în care aceștia pot pune lucrurile esențiale pentru a merge la sală, pentru o plimbare sau pentru o călătorie scurtă. Într-un rucsac încape în egală măsură și un laptop. Un rucsac pentru bărbați trebuie să fie, în primul și în primul rând rezistent, să fie realizat dintr-un material cât mai calitativ cu putință. Trebuie să poată însoți proprietarul la cât mai multe întâlniri de afaceri, la serviciu sau la plimbare. Dacă este realizat cu precizie și cu profesionalism, rucsacul va avea o durată lungă de viață.

Geanta Calvin Klein - o modalitate masculină de a depozita accesoriile esențiale

Calvin Klein este o marcă cunoscută încă din anul 1968 și nu degeaba deoarece beneficiază de designeri eleganți și puternici care oferă cele mai frumoase și mai calitative genți de mână pentru bărbați Calvin Klein. Un rucsac poate fi extrem de practic pentru domni deoarece este conceput astfel încât să poată transporta documente A4 sau un laptop. Rucsacurile de oraș pentru bărbați, cu croială simplă sunt atemporale și completează de minune orice ținută, casual sau elegantă. Poți îmbrăca fără probleme o pereche de chino de culoare neagră, o cămașă simplă și o jachetă la care să adaugi un rucsac pentru bărbați din piele sau dintr-un material textil. Confortul purtării este asigurat de panourile moi din burete cu care este prevăzut rucsacul, din burete, amplasate în partea din spate.

Oferă un cadou persoanei dragi cu MODIVO - genți și rucsacuri pentru bărbați de la Calvin Klein

Încă de la lansarea sa, în 1968, brandul Calvin Klein s-a bucurat de o recunoaștere extraordinară însă a reușit în egală măsură să provoace numeroase controverse. Cu toții cunoaștem reclamele provocatoare la lenjeria de corp Calvin Klein de damă sau de bărbați, simple însă de mare efect. Numeroase sunt celebritățile care poartă brandul Calvin Klein. Alege și tu un cadou pentru o persoană dragă ție o geantă sau un rucsac pentru bărbați de la Calvin Klein. Dacă ești în căutare de rucsacuri pentru bărbați elegante sau clasice atunci în magazinul Modivo vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău. Alege o geantă de bărbați Calvin Klein din colecța bogată de rucsacuri robuste oferită de MODIVO. Rucsacuri robuste și elegante care vor seduce cele mai exigente gusturi.

Genți și rucsacuri pentru bărbați Calvin Klein - întrebări frecvente

Calvin Klein - ce este acest brand?

Calvin Klein, brand înființat în anul 1968 ar putea fi caracterizat astfel în trei cuvinte: minimalist, structurat, senzual. O întâlnire cu un cumpărător new-yorkez este la originea primelor succese de care se bucură brandul. Curând, își extinde activitatea la o colecție sportswear completă pentru femei. În anul 1979 Calvin Klein reușește să impresioneze cu lansarea colecției de blugi ck Calvin Klein Jeans. Brandul se internaționalizează începând cu anul 1990.

Cum să ai grijă de geanta bărbătească Calvin Klein?

Geanta bărbătească trebuie tratată cu grijă deoarece este partenera de nădejde a domnilor în viața de zi cu zi. Respectând unele recomandări simple poți prelungi durata de viața a rucsacului tău Calvin Klein. Nu se recomandă spălarea sa cu mașina deoarece materialul din care este confecționat sau componentele sale ar putea avea de suferit. În cazul în care rucsacul este din piele naturală sau din piele ecologică, poți folosi unele substanțe care pot hidrata materialul din care au fost confecționate pentru a arăta mereu ca noi.