Șlapi și sandale pentru bărbați

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Partea superioară
Lățimea pantofului
Stil
Produse: 1.324
Afișează identificatorul versiunii

Colecții originale de sandale, flip-flops și șlapi pentru bărbați de marcă pe Modivo.ro

În anotimpul cald, încălțămintea bărbătească devine mai călduroasă și implicit inconfortabilă și nesănătoasă pentru picioare. Șlapii sau sandalele sunt modelele adecvate pentru vară, care permit picioarelor să respire și asigură lejeritate la mers. Deși încălțămintea bărbătească de vară nu e la fel de ofertantă ca cea dedicată femeilor, Modivo.ro are în ofertă modele originale de pantofi cu vârf deschis care te vor ajuta: sandale de piele naturală, sandale pentru munte, șlapi, flip-flops.

Șlapi din piele naturală și sandale confortabile pentru bărbați

Sandalele pentru bărbați sunt recunoscute pentru gradul maxim de confort pe care îl asigură purtătorului. Curelele din partea superioară mențin piciorul într-o poziție fixă, design-ul deschis asigură aerisirea pielii. În categoria de pantofi cu vârf deschis intră și șlapii pentru bărbați. Inițial, aceștia au fost destinați purtării vara, la plajă, la piscină, pentru a preveni contactul piciorului cu suprafețe neigienice, cu nisip fierbinte sau care pot răni talpa. În prezent, clasicii șlapi au ajuns chiar pantofii de vară preferați de femei și bărbați deopotrivă. Șlapii pentru bărbați din piele naturală oferă durabilitate la utilizări repetate, astfel că, înlocuiesc cu succes șlapii de plajă, de plimbare sau șlapii pentru piscină.

Sandale bărbătești pentru drumeții sau șlapi pentru piscină. Alege încălțămintea perfectă pentru vacanța de vară

Categoria de șlapi pentru piscină sau flip-flops pentru bărbați este varianta optimă de încălțăminte pentru vara la mare sau ștrand. Motivul e simplu. Se încalță și descalță, se curăță ușor, îți protejezi picioarele de suprafețe alunecoase și nisip, permiți aerului să circule și îi asortezi lejer la ținute de zi pe timp de vară. Pentru domnii pasionați de modă propunem modele de flips-flops și șlapi cu logo-ul brandului preferat.

În timpul plimbărilor lungi sau în natură, piciorul va fi protejat de bășici și răni dacă materialul de fabricație e de calitate înaltă. Un exemplu sunt modelele de sandale din piele naturală pentru bărbați. Deosebit de versatile, aceste încălțări se adaptează rapid tendințelor și nevoilor publicului. De exemplu, o pereche de sandale trekking pentru bărbați transformă drumețiile la munte în plimbări de relaxare.

Sandale și șlapi pentru bărbați-Întrebări frecvente

Înainte de a fugi în valurile mării sau în munți, asigură-te că ai încălțămintea corectă. Ai nevoie de sfaturi sau îndrumări în alegerea articolelor de încălțăminte pentru vară? Modivo te ajută să găsești rapid cea mai adecvată variantă pentru vacanța pe care ai planuit-o.

Care sunt cele mai potrivite modele de șlapi bărbătești pentru piscină?

Modelul trebuie să corespundă mărimii piciorului pentru stabilitate, în special pe suprafețele ude.

Materialul din cauciuc are proprietăți antiderapante, nu absoarbe apa, se usucă repede și permite un nivel mai mare de confort la purtare. O altă variantă sunt șlapi cu tălpi din spumă.

Sandale trekking-cum alegi modelul potrivit?

Talpa să fie profilată, prevăzută cu denivelări după forma piciorului. Duritatea tălpii trebuie aleasă în funcție de tipul suprafeței pe care vei umbla. Talpa moale este indicată pentru terenuri netede și uniforme, iar talpa tare pentru suprafețe denivelate, cu pietre sau pietriș.

Sandalele trekking nedecupate protejează piciorul de leziuni pe traseele pietroase.

Se pot lărgi șlapii din cauciuc?

La temperaturi extreme și sub presiune, materialul se înmoaie și își schimbă forma. Utilizează uscătorul de păr pentru 30 de minute la o distanță de 5-10 cm de încălțăminte. Imediat după, încalță-i pentru alte 30 de minute. Repetă procedura până ajungi la mărimea dorită.

Aplică un mix din soluția specială pentru întinderea cauciucului cu 50/50 apă și alcool.