Bărbați Asics

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Etichetă produs
Produse: 306
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte Asics – Brand japonez

Brandul Asics dezvăluie o poveste uimitoare, ce datează de peste șapte decenii. Asics provine din renumitul proverb latin ‘’Anima Sana In Corpore Sano’’ (‘’Minte sănătoasă într-un corp sănătos’’), care ilustrează perfect ideea designerului Kihachiro Onitsuka de a crea încălțăminte specială pentru sportivi. Azi, celebra marcă de încălțăminte este una dintre cele mai apreciate de sportivii de performanță, în special de alegători. Asics susține pasiunile și excelența oferind o gamă completă de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii sport pentru antrenamente, maratoane, volei, handbal, fitness, sau pentru plimbări în natură. Pantofii sunt proiectați pentru a garanta alergătorilor un nivel ridicat de mobilitate, confort și siguranță pe diferite suprafețe de drum. Dacă ai abordat un stil de viață activ și îți place mișcarea, atunci Asics îți propune o selecție variată de pantofi sport de lifestyle, care se remarcă prin modele destinate utilizării uzuale în sezonul de primăvară și vară. Pantofii se integrează cu succes în ținutele sport și cele casual, oricând ai chef de o sesiune de jogging, o plimbare în natură, sau un suport confortabil al picioarelor pentru zilele supraîncărcate.

Încălțăminte pentru bărbați Asics – pentru antrenament, alergare pe bandă și pe traseu

Colecția de încălțăminte Asics pentru alergat este caracterizată de câteva calități esențiale, prin care se distinge de produsele obișnuite oferite pe piață. Pantofii Asics impresionează prin construcția impecabilă care garantează confort, care scade riscul senzației de picioare obosite, care asigură lejeritate în timpul mișcărilor ample și un nivel mare de flexibilitate în timpul antrenamentelor. Tălpile pantofilor de alergare sunt prevăzute cu o suprafață antiderapantă, care asigură stabilitate pe suprafețele alunecoase ori umede. De asemenea, aceste modele sunt dotate cu un sistem de închidere cu șireturi care mențin piciorul fix. Designul cu bot rotund elimină riscul ca piciorul să se blocheze în smocurile de iarbă și astfel previne eventualele accidente. Încălțămintea Asics pentru bărbați și femei este confecționată din materiale durabile, rezistente la uzură și vreme nefavorabilă. Pantofii mențin confortul termic optim, indiferent de vreme, favorizează ventilația în interior și astfel elimină excesul de umiditate care creează disconfort și probleme ale pielii.

Încălțăminte pentru femei Asics - absorbție bună a șocului

Încălțămintea Asics pentru femei ilustrează formula care îmbină eleganța și confortul, într-o manieră exemplară. Asics încurajează femeile să arate senzațional în timp ce au grijă de corpul lor. Modelele de pantofi sport de la Asics sunt ușor de integrat în ținute sport și casual. În timpul liber, pantofii sport pot fi asortați cu fuste și rochii casual pentru un look relaxat. De asemenea, produsele Asics completează outfit-urile compuse din blugi, o cămașă lejeră, ori un tricou simplu și un sacou casual. Piesele de încălțăminte sport atrag prin designul inovativ, care avantajează piciorul, corijează mersul și oferă suportul necesar în timpul antrenamentelor intense. Pentru alergătoarele pasionate, varietatea de pantofi Asics surprinde și de această dată, prin produse concepute cu gândul la amortizare și rezistență maximă, care să protejeze piciorul împotriva șocurilor întâmpinate pe traseele dificile. Piesele pe cade le regăsim în oferta includ toate mărimile de pantofi Asics, cu o construcție adaptată pentru o marjă largă de utilizări - antrenamente pe suprafețe pavate, pentru sporturi de interior, pentru alergare pe distanțe medii și lungi, pentru alergători avansați, jogging și alergare prin pădure.

Moda Asics - Întrebări frecvente

Asics – Ce reprezintă brandul?

Asics reprezintă numele celebrului brand japonez de produse vestimentare și articole de încălțăminte sport. Produsele realizate și comercializate de Asics cuprind: încălțăminte sport și casual, haine și accesorii, destinate mai multor categorii de sporturi.

Asics – De unde să achiziționez încălțămintea?

Pe MODIVO.ro ai la dispoziție cele mai noi colecții de produse vestimentare, încălțăminte pentru toate mărimile și accesorii Asics, dedicate atât bărbaților, cât și femeilor.