Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

NOU! Livrare RAPIDĂ în cel mai apropiat Easybox!
Caută după marcă, produs, stil

Bărbați Unfair Athletics

(Numărul de produse: 121)

Mărime
Etichetă produs
Marca (1)
Culoare
Tip produs
Sezon
Preț
cu 3

Unfair Athletics - hanorace pentru bărbați activi

Unfair Athletics a făcut deja o declarație cu alegerea numelui. Creațiile brandului au o mare valoare de recunoaștere și subliniază stilul personal al purtătorului lor. Tricourile Unfair Athletics și hanoracele din bumbac pur se simt plăcut și moale pe piele. Stilul clasic cu un decolteu rotund este atemporal și, prin urmare, întotdeauna la modă. Hanoracul Unfair Athletics, jachetele bomber și jachetele de antrenament sunt la fel de clasice și minimaliste. Complementul perfect pentru top sunt pantalonii scurți Unfair Athletics și pantalonii de jogging ai brandului. În sezonul rece poți arăta bine și te poți menține cald cu un hanorac Unfair Athletics de tranziție, jachete de vânt și jachete de exterior.

În ceea ce privește materialul, Unfair Athletics folosește bumbac pentru hanorace, iar calitățile textile pot fi sesizate încă de la prima purtare.

Unfair Athletics oferă tricouri pentru bărbați care sunt potrivite nu numai pentru sală

Ce oferă Unfair Athletics? Îmbrăcăminte pentru bărbați activi- dar nu toți susțin asta pentru a crește vânzările? Însă povestea brandului din München - Unfair Athletics - este diferită. Brandul a fost lansat în 2015 după ce Florian Königbauer încercase, printre altele, să-și câștige banii ca antrenor de fitness. Apoi a făcut ceea ce reprezintă marca lui și astăzi: a creat hanorace Unfair Athletics, tricouri Unfair Athletics și accesorii, precum șepci Unfair Athletics. Împreună cu prietenii și un partener de antrenament, a fondat Unfair Athletics ca investitor. O alternativă la moda de stil de viață fără chip: îmbrăcăminte cu atitudine, inspirată din curțile și terenurile de sport din care face parte însăși echipa Unfair Athletics. Chiar și în prezent, brandul renunță la trucurile la modă și practic ignoră tendințele. Colecția, concepută exclusiv pentru bărbați, se bazează în mod constant pe tăieturi tradiționale și culori simple. Accentul se pune pe manopera și materialele de înaltă calitate.

Atât un tricou Unfair Athletics, cât și alte articole oferite de brand în oferta MODIVO, pot fi purtate atât la sală, cât și în fiecare zi, căci pot fi combinate cu garderoba deja eistentă.

Vezi ce produse Unfair Athletics pentru bărbați găsești în magazinul MODIVO

Moda de pe stradă pentru stradă, asta este filosofia tânărului brand din München, Unfair Athletics, care a fost lansat în 2015. Producătorii acordă o mare importanță autenticității în îmbrăcămintea lor de stradă. Asta înseamnă că fac haine pe care le place să le poarte singuri și care li se potrivesc.

Acest concept funcționează perfect. Colecțiile Unfair Athletics  sunt la fel de populare printre bărbații obișnuiți, precum și printre sportivi și rapperi cunoscuți.

Toate piesele Unfair Athletics sunt propriile sale modele. Tricourile Unfair Athletics, hanoracele Unfair Athletics sau jachetele de antrenament sunt măsurate și asamblate de către producători înșiși și prevăzute cu desenele lor caracteristice. Croieli clasice, stil minimalist și culori simple - asta reprezintă brandul, pentru care materialele de înaltă calitate și manopera sunt extrem de importante.

Unfair Athletics- întrebări frecvente

Unfair Athletics - ce este acest brand?

Unfair Athletics este un brand creat în 2015 la Munchen. Deși este destul de nou, acesta are nenumărați adepți, iar popularitatea este în continuă creștere. Bărbații poartă cu plăcere un tricou Unfair Athletics sau un hanorac Unfair Athletics atât în timpul activităților sportive, cât și în timpul liber.

Cum se măsoară circumferința capului pentru șapca masculină Unfair Athletics?

Dacă vrei să cumperi o șapcă Unfair Athletics, trebuie să verifici întotdeauna tabelul de mărimi disponibil lângă detaliile despre produs. De obicei, fiecare șapcă Unfair Athletics disponibilă în oferta MODIVO  are o mărime universală. Dar, dacă nu este potrivită mărimea, ai la dispoziție 100 de zile pentru retur gratuit.