Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
0

Bărbați Veja

(Numărul de produse: 29)

Sortează / Filtrează
Preț 460 Lei - 1291 Lei
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca (1)
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Tipul de închidere
Partea superioară
Tipul tălpii
Destinat pentru
Stil
Serie produs
Sezon
Veja

Veja -  încălțăminte pentru toate ocaziile de la un reputat producător

Îți poți imagina viața fără o pereche nouă de pantofi de calitate premium? Încălțămintea este primul lucru pe care oamenii îl remarcă la tine. O pereche de pantofi bărbătești eleganți completează cu stil orice ținută. Dacă ești în căutarea celei mai potrivite încălțări pentru stilul tău vestimentar, trebuie să știi că există o selecție vastă de modele pentru toate ocaziile. Astfel, alegerea devine tot mai puțin ușoară.

Pentru a merge la sigur și a economisi bani și timp, gândește-te la ceea ce caracterizează personalitatea ta și stilul hainelor tale. Pe Modivo.ro ai la dispoziție cele mai noi modele de încălțăminte pentru bărbați Veja , din piele naturală la cel mai înalt standard, precum și articole de îmbrăcăminte din aceeași gamă care să îți completeze ținuta.

Pantofi și sneakers bărbați de la Veja - modele pentru cei mai pretențioși clienți

Pentru domnii care se află în căutarea unor încălțări care fac echipă bună cu ținutele de zi, există selecția de sneakers Veja. Pielea naturală va oferi outfitului tău, eleganța pe care numai un material natural o poate dărui. Căptușeala tare asigură piciorului stabilitate la mers, alergat sau antrenamente sportive. Articolele de încălțăminte Veja au talpa confortabilă și antiderapantă, ideală pentru plimbări lungi sau pentru zilele solicitante în care este important să te miști relaxat, fără dureri de picioare la final de zi. Perechile de pantofi Veja sunt preferatele sezonului primăvară-vară.

Veja, o scurtă istorie a celui mai popular brand de încălțăminte

Veja este un brand de îmbrăcăminte fondat în Franța, în anul 2005. Din anul 2018, furnizează încălțăminte în peste 45 de țări din întreaga lume. Idealul Veja este de a produce calitate fără a dăuna mediului înconjurător. Materialele Veja sunt naturale. De exemplu,  logo-ul „V” este fabricat din deșeuri de cauciuc și orez (23%) iar șireturile sunt din bumbac organic 100%. 

Scopul brandului Veja este de a îmbunătăți permanent producția pentru un impact cu efect pozitiv asupra mediului. Descoperă colecția de pantofi sport Veja pentru toate mărimile, în culori versatile, din bumbac organic si cauciuc din pădurea Amazoniană, pentru protecție și lejeritate la purtare în sezonul cald sau rece.

Încălțăminte Veja-Întrebări frecvente

Află răspunsuri utile la cele mai frecvente întrebări despre acest produs adresate de clienții noștri.

De unde cumpăr pantofi Veja?

Modivo.ro vă stă la dispoziție cu noile colecții pe care le puteți comanda online. Selectează modelul, mărimea și modalitatea de plată cea mai convenabilă pentru tine. Comanda va fi livrată la adresa indicată de tine în 2-3 zile lucrătoare.

Cum deosebesc încălțămintea originală Veja de fake-uri?

Materialul slab, finisaje care lasă de dorit, talpa care nu asigură amortizare sunt primele indicii ale unui produs contrafăcut.  

Logo-ul. Vârfurile literei „V” au detalii prin care se deosebesc de falsuri. Sunt rotunjite pe o parte și drepte pe cealaltă. Logo-ul se extinde de la baza tălpii și este poziționat corect fără “efectul în oglindă” pe care îl poartă fake-urile. Sneakers originali dețin sigla Veja pe partea din spate, sus.

Cusăturile sunt un bun indiciu. La pantofii contrafăcuți, acestea vor fi inegale cu fire suprapuse, ieșite în exterior sau inestetice.  

Talpa originală Veja acoperă o parte din suprafața laterală. Prezintă logo-ul și un desen unic pentru toată colecția. În plus, culoarea este caracteristică modelului respectiv.

Pantofii Veja pot fi curățați la mașina automată?

Pentru a menține încălțămintea din piele impecabilă este de preferat să utilizezi peria pentru murdărie, apoi o lavetă ușor umezită pentru praf. Aplică o soluție specială pentru acel tip de încălțăminte și la final, soluția cu efect waterproof pentru protecție.