Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Genți și rucsacuri pentru bărbați

(Numărul de produse: 587)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Eco friendly
Tip produs
Confecționat din
Sport
cu 13

Rucsacuri pentru uz zilnic și ocazii speciale

Deși atunci când este vorba despre genți, femeile sunt cele care au pretenții ridicate în alegerea lor, și bărbații pot avea nevoie de o geantă pentru a-și completa ținutele, iar alegerea uneia poate da bătăi de cap unora dintre ei. O geantă de umăr bărbătească, un rucsac sau o geantă tip poștaș poate fi necesară pentru completarea unor ținute de oraș sau de serviciu, a unei ținute sport sau a unei ținute de munte. Pentru ocaziile zilnice sau pentru ocaziile speciale, pentru ținute sport sau pentru ținute elegante, pentru oricare dintre acestea există geanta bărbătească potrivită – nu este nevoie decât să faci un minim de efort pentru a o identifica pe cea mai bună pentru tine. Pentru ținutele casual poți alege unul dintre modelele de rucsacuri bărbătești cu design minimalist dacă ești tipul atletic, sportiv, iar pentru ținutele rafinate poți alege o geantă sau un rucsac de oraș pentru bărbați pe care să îl asortezi la ținutele potrivite. 

Genți de călătorie și sport – aici vei găsi ceva pentru tine

Din marea varietate de modele de genți bărbătești pe care le găsești în magazinele specifice, ai posibilitatea de a face alegerea potrivită pentru tine. Te poți orienta spre alegerea unui rucsac pe care să îl porți și ca geantă de călătorie, și ca geantă de uz zilnic, dar și ca geantă sport pentru a depozita echipamentul de sală. Alege modelul potrivit de geantă și rucsac în funcție de scopul utilizării, de culoare, de tip de închidere, de materialul din care este realizată sau de orice alt aspect care este important pentru tine atunci când faci o alegere de acest fel. Este simplu să găsești geanta de călătorie potrivită atunci când pe lângă aspect, acestea au și un design aparte și o utilitate deosebită. Un rucsac simplu, negru de la Vans sau de la Peak Performance, un rucsac Salewa, 4F sau Under Armour sau un rucsac cu design minimalist New Era sau Adidas, oricare dintre acestea poate reprezenta accesoriul potrivit pentru călătorie, pentru sport sau pentru orice altă ocazie specifică. 

Genți practice și rezistente în oferta magazinului MODIVO

În magazinul MODIVO vei găsi o mare varietate de modele de genți și rucsacuri pentru bărbați care au, înainte de toate, o calitate deosebită. Rezistența și aspectul practic sunt cele care recomandă mărci premium precum Adidas, Nike, New Era, Reebok, Puma, Vans, Champion, Columbia și multe altele. Toate aceste branduri s-au unit sub umbrela MODIVO, locul în care vei avea posibilitatea de a găsi articole de vestimentație sau pantofi și accesorii nu numai la modă, ci și de o calitate care le oferă o durată de utilizare crescută. Rezistența pe care o au acestea este completată de aspectul practic, aceste genți fiind potrivite pentru ținute diverse, ceea ce le face să fie o alegere versatilă, la modă, potrivită pentru diverse ocazii. 

Genți și rucsacuri - întrebări frecvente

De unde să cumperi genți și rucsacuri confortabile?

Un confort ridicat în purtare, un aspect practic și o rezistență de neegalat, toate acestea sunt garantate de modelele de genți și rucsacuri pe care le poți achiziționa din magazinul MODIVO. Aici vei găsi modele de genți și rucsacuri la modă și confortabile din care poți alege varianta potrivită pentru tine. 

Ce este mai bine pentru o călătorie - un rucsac sau o geantă?

Există persoane care preferă pentru o călătorie geanta de mână, altele care preferă rucsacul, oricare dintre acestea având caracteristici specifice. Cu toate acestea, dacă ești în dilemă și nu știi spre ce să îți orientezi alegerea, poți alege varianta de geantă de umăr și rucsac 2in1