Căciuli, șepci și pălării pentru bărbați

Sortează
Mărime
Preț
Marca
Culoare
Material îmbrăcăminte
Etichetă produs
Produse: 3.311
Afișează identificatorul versiunii

Șepci de baseball pentru bărbați – protecție eficientă împotriva soarelui

Șepcile de baseball au apărut ca parte integrată din echipamentul pe care sportivii care practicau acest joc îl purtau. Ulterior acestea au fost introduse în îmbrăcămintea de stradă, deoarece sunt la modă și arată bine în diferite ținute. În plus sunt foarte potrivite pentru a-ți oferi protecție în zilele însorite. Acestea nu doar că te protejează de insolație prin faptul că ai capul acoperit, însă datorită cozorocului vei fi și protejat și de razele de soare care îți pot deranja ochii. Având în vedere că vara se întâmplă destul de des ca din cauza căldurii excesive și a soarelui foarte puternic să apară cazuri de insolație. Pentru a evita să te simți rău din cauza soarelui sau, și mai grav, să ajungi la spital, poartă o șapcă de baseball pentru bărbați și protejează-te eficient în zilele caniculare de razele puternice ale soarelui.

Pălării pentru bărbați – un outfit elegant

Bineînțeles că te poți proteja de soare atât cu o șapcă de baseball cât și cu o pălărie. Dacă șapca o poți purta în ținute sport și ținute casual, pălăria pentru bărbați este puțin mai elegantă. Aceasta necesită un outfit mai elegant în care să o introduci, se pretează a fi purtată alături de un sacou, pantaloni și pantofi eleganți. Pălăriile oferă masculinitate și pot fi purtate atât pentru a te proteja de căldură, cât și pentru a te proteja de frig. Asta în funcție de materialul din care este fabricată. Poți purta pălărie când ieși în oraș, când mergi la birou sau chiar la o plimbare în parc. Aceasta oferă o eleganță aparte și pune toată ținuta în evidență. Bineînțeles că există și pălării mai sport, cum ar fi pălăria pentru bărbați tip clopot, care poate fi introdusă în ținutele de vară sport și casual.

Șepci de baseball – cele mai bune pe MODIVO

Dacă vei căuta cele mai frumoase modele de șepci de baseball pentru bărbați vei vedea că acestea sunt pe MODIVO. Brand-uri celebre cum ar fi The North Face, Adidas, Hugo, Under Armour sau New Era îți oferă o gamă variată de modele de șepci. Dintre cele simple, care au doar un mic logo, până la șepci în diferite combinații de culori, toate sunt pe MODIVO de unde le poți cumpăra la un preț bun și cu livrare rapidă la tine acasă. Șepcile sunt niște accesorii care în mod sigur nu lipsesc din garderoba nici unui bărbat. Creează-ți o colecție de șepci în diferite nuanțe și modele pentru a crea diferite outfit-uri.

Pălării și șepci pentru bărbați– întrebări frecvente

Ce fel de pălărie se poartă cu un palton bărbătesc?

Atunci când alegi să porți un palton îți asumi că întreaga ținută va fi elegantă sau casual elegantă. Astfel că în sezonul rece este important să îți asortezi la un palton o pălărie călduroasă, care să îți țină de cald. Aceasta poate fi din lână, pentru o protecție maximă în zilele de iarnă, și o poți achiziționa fie într-o culoare asemănătoare cu a paltonului, fie într-o culoare complementară.

Cum se poartă șepcile pentru bărbați?

Șepcile sunt niște articole extrem de versatile și pot fi introduse ușor în ținutele bărbaților. Fie că alegi o ținută sport formată din trening și pantofi sport, fie că mergi pe blugi, tricou și pantofi sport, șapca se va potrivi de minune. Alege să porți șapcă când ieși în oraș cu prietenii, la o plimbare în parc sau chiar la o drumeție prin pădure. Nu doar că va arăta minunat în vestimentația ta să folosești acest accesoriu, însă te va proteja de razele puternice ale soarelui.