Livrare gratuită de la 99 lei la plata în avans și retur gratuit

Pentru fiecare produs în parte sunt oferite informații despre timpul de livrare. Comenzile sunt de obicei pregătite și expediate în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Curier: 0 lei pentru cumpărăturile de la 99 lei la plata în avans


Retur gratuit în termen de 100 de zile de la ridicarea comenzii.

Damă Bărbați
Caută după marcă, produs, stil

Flip-flops pentru bărbați

(Numărul de produse: 591)

Mărime
Preț
Etichetă produs
Marca
Culoare
Eco friendly
Partea superioară
Stil
Sezon
cu 13

Sandale flip flops de bărbați, incredibil de confortabile vara

Zilele însorite sunt în sfârșit aici, ocazia perfectă pentru domni de a purta sandalele flip flops. Sunt atât de confortabile încât domnii nu vor mai dori să le dea jos din picioare. Cu ajutorul unor sandale flip flops domnii au posibilitatea de a descoperi un confort sporit în fiecare vară. Avantajele oferite de o pereche de sandale flip flops este acela că nu permit picioarelor să respire și îmbunătățește senzația de oboseală a picioarelor sau umflarea.  Pot fi strecurați cu ușurință în bagajul de vacanță deoarece nu ocupă mult loc.Alege din colecția MODIVO o pereche de sandale flip flops pline de culoare, vesele, din varietatea de modele inspirate care funcționează la fel de bine la plajă cât pentru un stil urban tipic. Susțin foarte bine piciorul, permit o libertate deplină de mișcare. Este o încălțăminte ușoară și confortabilă deopotrivă care merită să fie cumpărată pentru sezonul de vară.

Flip flops pentru bărbați  - pentru plajă, piscină sau chiar…o întâlnire

Din momentul în care vara își intră în drepturi, domnii încalță o pereche de flip flops pentru a merge la pisicină sau la plajă. O pereche de flip flops pentru bărbați din piele este ideală pentru o plimbare la malul mării sau pentru un grătar împreună cu prietenii. Atunci când temperaturile de afară sunt extrem de ridicate, o pereche de flip flops pentru bărbați lasă picioarele să respire. În plus, se pot încălța și descălța extrem de rapid și vara domnii pot merge peste tot încălțați cu o pereche de flip flops roșii sau flip flops negri…chiar și la o întâlnire. Dacă preferi simplitatea și minimalismul poți alege o pereche de flip flops de culoare neagră care pot fi, spre exemplu, decorați cu o cataramă metalică. Caută o pereche de flip flops pentru bărbați de la o marcă cunoscută, de la un brand exclusivist pentru garanția calității. Alege modelul care să corepundă cel mai bine nevoilor și cerințelor tale.

Flip flops negri – eleganță și simplitate

Un model de flip flops negri din piele pot fi purtați fără probleme în oraș, alături de o pereche de pantaloni scurți de blugi și un tricou de culoare neagră cu logoul mărcii tale preferate pe el.  O pereche de flip flops negri, dacă sunt de calitate, sunt confortabili, oferă flexibilitate de-a lungul întregii zile. Se pot folosi pentru orice activitate – ieșire în oraș, mers la plajă sau la piscină sau pentru o ieșire pe o distanță mai scurtă.O pereche de flip flops de culoare neagră nu are cum să lipsească din garderoba masculină deoarece permite culoare în partea de sus. Se pliază perfect pe piciorul domnilor și oferă stabilitate ridicată în deplasare.

Flip flops pentru bărbați – Întrebări frecvente

Flip flops pentru bărbați – cum îi porți?

O pereche de flip flops este ideală pentru a completa o ținută de plajă și nu numai. Sunt potriviți în egală măsură pentru a completa o ținută casual. Alege o pereche de flip flops colorați pentru a-i asorta la o cămașă în stil hawaian, cu o pereche de pantaloni scurți sau trei sferturi sau cu o pereche de pantaloni lejeri din in.

Flip flops pentru bărbați – pe care îi alegi?

Alegerea unei perechi de flip flops pentru bărbați nu este una dificilă. Este un tip de încălțăminte care nu necesită prea mare atenție. Este esențial să alegi o pereche de flip flops de calitate, o pereche care să aibă grijă de sănătatea picioarelor tale, care să nu jeneze sau să creeze bătături. Înainte de a-i alege verifică materialul din care sunt realizați. Cei mai recomandați sunt cei din piele deoarece oferă un confort sporit de-a lungul întregii zile.