Bărbați Head

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Produse: 145
Afișează identificatorul versiunii

Head – accesorii de înaltă calitate

Atunci când practici un sport de performanță, sau pur și simplu ești o persoană activă care preferă să facă mișcare în mod regulat, este foarte important echipamentul pe care îl ai. Și când vorbim despre echipament, el nu se rezumă la îmbrăcăminte și încălțăminte. Accesoriile sunt extrem de importante, iar unele care nu sunt de calitate te pot încurca mai mult decât să te ajute în desfășurarea activității preferate. Head vine cu o gamă largă de accesorii, special create pentru a te ajuta în timpul activităților sportive. Bărbații activi preferă produsele Head deoarece fac dovada calității unui brand de succes.

Accesorii Head la modă pentru bărbați

Chiar dacă se află în timpul antrenamentelor, bărbații își doresc în permanență să arate bine. În același timp trebuie luat în considerare faptul că niște accesorii bune te vor ajuta și în a eficientiza antrenamentele pe care le desfășori. Cele mai folosite accesorii sunt ceasurile, în special cele cu funcții suplimentare care îți arată viteza de deplasare, numărul de pași sau chiar numărul de calorii consumate în timpul antrenamentelor. Ceasurile Head sunt o combinație de calitate cu design interesant, astfel încât vor fi preferate de către foarte mulți bărbați. Sporturile de iarnă aduc necesitatea unor altfel de accesorii, cum ar fi căștile și ochelarii de protecție. Acestea sunt extrem de importante și nu trebuie să lipsească din echipamentul nici unui sportiv responsabil. În plus, poți găsi modele de rucsace Head în care să îți transporți lucrurile personale, în timpul oricăror tipuri de activități. Poți găsi chiar și un rucsac pentru muncă Head.

Verifică îmbrăcămintea Head disponibilă la MODIVO

Pe lângă accesoriile premium pe care acest brand le oferă, trebuie să știi că te poți bucura și de îmbrăcăminte de top Head. Pantalonii scurți Head sunt de calitate și îți oferă confort și siguranță în timpul antrenamentelor sportive. Aceștia îți oferă libertatea de mișcare de care ai nevoie, fiind în același timp prietenoși cu pielea ta și asigurând o aerisire corespunzătoare. În aceeași manieră, tricourile Head sunt potrivite pentru că nu favorizează transpirația, lăsând corpul să se aerisească suficient, în orice fel de activitate. Le poți purta chiar și pe stradă, sau le poți transporta în rucsacuri Head și te poți schimba în vestiar înainte de antrenament.

Head- întrebări frecvente

Head –ce este acest brand?

Head Sport GmbH este o companie de producție americano-austriacă cu sediul în Kennelbach. Deține marca americană de rachete de tenis Head. Head GmbH este un grup care include mai multe companii anterior independente, inclusiv originala „Head Ski Company” (fondată în Statele Unite în 1950), Tyrolia, un producător austriac de echipamente de schi și Mares, un producător italian de echipamente de scufundări. Head produce în prezent o gamă largă de produse pentru schi, snowboard, înot, tenis și alte sporturi. Head Ski Company a produs unul dintre primele schiuri de coborâre compozite metal-lemn de succes, Head Standard, și una dintre primele rachete de tenis din metal supradimensionate.

De unde să cumperi accesorii Head?

Pentru a-ți cumpăra cele mai calitative piese vestimentare și accesorii din colecțiile Head te invităm să vizitezi magazinul online MODIVO, acolo unde vei avea de ales dintr-o gamă largă de produse. Comanzi rapid și ai produsele tale preferate la tine acasă. În plus, poți consulta tabelul de mărimi pentru a te asigura că ai făcut alegerea potrivită.