Bărbați

Sortează
Marca
Produse: 0
Nu s-au găsit produse coresunzătoare criteriilor căutate. Șterge din filtre pentru a vizualiza lista de produse.

Sprandi - haine și încălțăminte poloneze de foarte bună calitate

Sprandi este un brand polonez, care a câştigat atenţia utilizatorilor ce pun preț pe calitate, confort şi performanţă. Îmbrăcămintea, încălţămintea şi accesoriile din portofoliul polonezilor Sprandi sunt destinate oamenilor moderni, activi ce se bucură cu orice ocazie de mişcare. Totuşi, bărbaţii ce aleg pantofi Sprandi beneficiază de ţinute moderne, cosmopolite care oferă un plus estetic garderobei. Fie că vorbim de adidaşi Sprandi, pantofi de stradă, bluze, treninguri, geci, veste sau tricouri, spunem calitate, confort şi bună dispoziţie. 

O colecție largă de haine urbane și sport de la un producător polonez

Modivo.ro propune în categoria dedicată o varietate mare de haine, încălţăminte şi accesorii marca Sprandi. Aici găsești toate articolele care te ajută să creezi ţinute urbane, sport şi casual impecabile. Ai o varietate mare de încălţăminte Sprandi pentru bărbaţi, de la pantofi de alergare, la sneakersi, ghete de iarnă şi bocanci de munte, piese ce asigură confort ridicat şi ţinute impecabile. Hainele Sprandi propuse sunt versatile, moderne, impecabile şi contribuie la realizarea unor combinații dinamice cu aspect tineresc. Cei ce aleg Sprandi aleg calitate şi confort la preţuri accesibile.

Clasic elegant - haine practice Sprandi zilnic și ocazii importante

Produsele mărcii Sprandi se caracterizează prin calitate excepţională, design modern şi croieli ce asigură libertate de mişcare, contribuind la realizarea unor ţinute clasice elegante de zi cu zi. Pantalonii, vestele, gecile, tricourile, hanoracele acestui brand susţin un mod de viaţă dinamic permiţând realizarea unor outfituri de zi cu zi impecabile. Sunt expresive şi disponibile într-o paletă coloristică bogată, astfel că selectarea modelelor potrivite este o sarcină uşoară.

Colecţiile Sprandi impresionează prin croieli clasice, elegante cromatică prietenoasă şi versatilitate ridicată. Confortul ridicat pe care îl asigură hainele şi încălţămintea mărcii, fac ca acestea să fie alegerea numărul unu pentru ţinutele sport, casual de zi cu zi. 

Sprandi - Întrebări frecvente

Sunt numeroase întrebări legate de acest brand relativ nou. Ce brand este Sprandi? Care sunt originile Sprandi? De unde pot cumpăra îmbrăcăminte şi încălţăminte originală Sprandi? Acestea sunt doar câteva dintre cele mai presante probleme ale celor ce doresc să se bucure de haine expresive şi confortabile.

Sprandi - ce este această companie?

Sprandi este o companie poloneză producătoare de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii pentru bărbaţi, femei şi copii, ce din 2015 reuşeşte să aducă pe piaţa din Europa haine şi încălţăminte confortabilă, cu design clasic, de înaltă calitate. Produsele Sprandi sunt accesibile şi foarte versatile, aspecte ce au făcut ca popularitatea acestora să crească rapid.

Brandul Sprandi - de unde vine?

Compania Sprandi a fost înfiinţată în 1994, în Hong Kong şi a avut o sucursală la Moscova. Activitatea Sprandi Internaţional Ltd nu a fost pe măsură așteptărilor investitorilor şi a fost declarată falimentară în 2011. În 2015 conceptul Sprandi a fost preluat de polonezii de la CCC care au mizat pe inovaţie, calitate şi accesibilitate, elemente ce au dus la creșterea fulminantă brandului.

Încălțăminte Sprandi - de unde le puteți cumpăra?

Dacă ai decis ca Sprandi este marca care ţi se potriveşte, poţi intra pe Modivo.ro şi poţi accesa pagina brandului preferat. Aici ai o varietate mare de încălţăminte casual, încălţăminte sport, pantofi şi ghete specializate. Poţi cumpăra online produsele preferate.