Bluze

(1200 articole)

Sortează / Filtrează
Preț 66 Lei - 1055 Lei
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca
Culoare
Sex
Eco friendly
Tip produs
Lungime
Potrivire
Decolteu
Închizătoare îmbrăcăminte
Mânecă
Destinat pentru
Ocazie
Funcţie
Buzunare
Glugă
Imprimeu
Detalii
Branding
Serie produs
Sezon
cu 25

Hanorace pentru bărbați - un hit sportiv, purtat zilnic

Cele mai multe modele de hanorace pentru bărbați sunt, de obicei, rezervate fie pentru momentele de relaxare acasă, pentru sarcini domestice în grădină, fie pentru drumuri scurte în oraș pentru a rezolva unele probleme sau pentru antrenamentul la sală. Dar dacă ați auzit de tendința athleisure, atunci știți că multe piese vestimentare sportive pot fi implementate în ținutele de zi cu zi. Iată că multe hanorace sport pentru bărbați au devenit o opțiune pentru stilul vestimentar de zi  cu zi, oferind confort ținutelor casual. 

Hanorace cool pentru bărbați - o multitudine de dimensiuni, stiluri și culori

Când vine vorba de hanorace cu glugă pentru bărbați, acestea asigură confort maxim și sunt disponibile în mai multe stiluri și culori diferite, oferind o versatilitate de neegalat. La rândul lor, hanoracele cu fermoar arată mai mult ca o jachetă și sunt perfecte pentru acele zile mai reci, în care preferați să purtați mai multe straturi de haine. Pot fi purtate cu fermoarul închis sau deschis. În general, hanoracele cu fermoar sunt prevăzute cu două buzunare, ideale pentru găzduirea obiectelor de bază fără de care nu părăsiți casa. 

Hanorace pentru bărbați fără glugă - versiune pentru minimaliști

Probabil, cel mai obișnuit model de hanorace pentru bărbați este hanoracul fără glugă. Practic, este un pulover care se trage peste cap și care oferă un confort incredibil. Multe hanorace fără glugă sunt totuși prevăzute cu un șnur în zona gulerului care se poate regla după nevoile individuale. De asemenea, pot avea un buzunar cangur, ideal pentru a vă depozita lucrurile esențiale sau doar pentru a vă încălzi mâinile în zilele răcoroase. 

Hanorace sport pentru bărbați - întrebări frecvente

Ce tip de hanorac să port dacă îmi place mișcarea în aer liber? Cât de potrivit este hanoracul pentru diminețile în care doresc să alerg? Cum pot purta un hanorac la o ținută casual și ce pantofi sunt recomandați? Iată doar câteva întrebări pe care bărbații le adresează înainte de a achiziționa un hanorac sport. 

De unde să cumperi hanorace cool pentru bărbați?

Hanoracele pentru bărbați sunt de nelipsit într-o garderobă funcțională, mai ales că sunt potrivite atât pentru ținute sportive, cât și pentru ținute casual. Modivo.ro propune o selecție amplă de hanorace pentru bărbați, inclusiv hanorace cu glugă și hanorace bărbătești fără glugă, hanorace sport, hanorace Adidas pentru bărbați, hanorace cu fermoar, hanorace din materiale calitative și hanorace călduroase din polar, perfecte chiar și pentru o noapte petrecută la cort. 

Hanorace pentru bărbați – ce modele să alegeți?

Hanoracul ideal se va alege în funcție de stilul personal de viață. Cele mai multe hanorace sport pentru bărbați se pot purta pur și simplu la o pereche de joggers sau blugi. Pentru a obține o ținută casual, optați pentru un hanorac fără glugă pe care să îl purtați la o geacă din piele și la o pereche de blugi. Pentru un aspect urban și relaxat, purtați hanoracul cu glugă la o jachetă din denim. Pentru activități sportive în aer liber în sezonul cald, alegeți hanorace răcoroase pentru bărbați.  

Hanorace pentru bărbați - cum să alegi mărimea?

Hanoracele sport se vor alege întotdeauna după mărimea pe care o purtați de obicei la pulovere, deoarece nu doriți un hanorac strâmt, dar nici un hanorac supradimensionat care să vă încurce în timp ce sunteți implicat în sportul favorit. În schimb, dacă doriți un hanorac cu fermoar, pe care să îl purtați în locul unei jachete, optați pentru un model cu o mărime mai mare decât ceea ce purtați în mod obișnuit, care să suporte cel puțin alte două articole pe dedesubt.