Lenjerie de corp termo-activă pentru bărbați

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Funcţie
Produse: 49
Afișează identificatorul versiunii

Lenjerie termoactivă pentru bărbați - a doua piele bine ajustată

Atunci când vorbim despre lenjerie termoactivă avem tendința să ne ducem cu gândul către sportivii de performanță, cei care practică sporturile de iarnă și care au nevoie de protecție termică suficientă pentru a avea rezultate bune în competiție. Realitatea este, însă, aceea că lenjeria termoactivă pentru iarnă ar trebui să facă parte din garderoba oricărei persoane. Aceasta este special concepută pentru a păstra o temperatură optimă a corpului pe timpul iernii, indiferent ce activitate ai desfășura. Poporul norvegian are o credință bine împământenită, și anume că nu există vreme rea, există îmbrăcăminte nepotrivită. Pentru a avea parte de confort termic aceștia recomandă să ai 3 straturi de haine, care să nu fie groase astfel încât să te poți mișca ușor, dar să fie calitative în așa fel încât să nu simți frigul. Lenjeria termoactivă pentru bărbați trebuie să aibă capacitatea să asigure păstrarea temperaturii corpului prin reducerea transferului termic și asigurarea unei umidități scăzute. Cea mai bună lenjerie termoactivă îți oferă senzația de temperatură optimă, în sensul că iarna nu îți va fi frig, iar vara nu îți va fi cald. Aceasta trebuie să regleze în așa fel temperatura corpului încât să rămână constantă. Lenjeria termoactivă va fi primul strat din cele trei, urmat de un strat fleece și apoi de hainele de exterior anti vânt și impermeabile.

Lenjerie de corp cu răcire termoactivă - țesături respirabile

Așa cum spuneam și mai sus, păstrarea unei temperaturi optime a corpului nu trebuie să se facă doar pe timp de iarnă. Într-adevăr, iarna simți mai repede șocul termic, însă și vara putem avea probleme cu căldura excesiva. Pentru asta există lenjeria termoactivă răcoritoare, care are ca și scop păstrarea temperaturii corpului în limite normale, fără a ajunge la supraîncălzire și apoi disconfort termic care poate fi chiar dăunător. Această lenjerie trebuie să lase corpul să respire, dar în același timp să protejeze eficient.

Lenjerie termoactivă pentru alergare - managementul umidității

Știi bine că atunci când alergi transpiri mai mult decât de obicei din cauza efortului depus. Această transpirație, dacă nu este absorbită eficient de hainele pe care le porți pe piele, se poate transforma în ceva neplăcut, deoarece temperatura acesteia va scădea sub temperatura corpului și se poate ajunge la afectarea sănătății. Pentru a gestiona eficient acest proces alege lenjerie termoactivă pentru alergare, care va avea un control potrivit asupra transpirației și care nu va permite ca pielea ta să rămână udă și rece. În felul acesta corpul nu va simți diferențe de temperatură, iar tu te vei putea bucura de activitatea pe care o desfășori.

Lenjerie termoactivă - întrebări frecvente:

Lenjerie termoactivă pentru bărbați – pe care să o alegeți?

Atunci când îți alegi lenjeria termoactivă trebuie să ții cont de câteva aspecte. În primul rând o alegi în funcție de nevoile tale, dacă ai nevoie pentru căldură, sau pentru răcoare, sau efectiv vrei pentru reglarea temperaturii și să se potrivească în ambele sezoane. Asta se stabilește în funcție de activitatea pentru care ai nevoie.

Ce lenjerie termoactivă alegi pentru excursia la munte?

Când mergi în excursie la munte trebuie să știi că poți practica sporturi de iarnă sau efectiv poți face o drumeție în natură, să urci și să cobori, ceea ce însemnă efort fizic ce duce la încălzire și transpirație. Apoi faci o pauză, iar corpul se răcește. Este foarte important ca lenjeria termoactivă pe care o porți să fie capabilă să îți regleze temperatura corpului și să gestioneze problema transpirației. Este bine să fie de calitate, pentru că ar fi neplăcut să simți disconfort termic în excursia la munte.