Încălțăminte pentru bărbați Hugo

Sortează
Mărime
Preț
Marca 1
Culoare
Partea superioară
Lățimea pantofului
Destinat pentru
Produse: 150
Afișează identificatorul versiunii

Mocasini Hugo pentru bărbați - pantofi perfecți pentru munca

Modelele de mocasini Hugo pentru bărbați sunt alternativa ideală între adidași și pantofi clasici. Se pot purta în orice circumstanțe: în oraș, la ieșirile seara în oraș și mai ales seara la muncă. Pentru bărbați, Hugo a ales să pună accentul pe stil și pe confort. Și un lucru e sigur. Sunt modele care schimbă totul atunci când vine vorba despre ținutele tale. În zilele noastre,  mocasinii sunt încă inseparabili de aspectul preppy, un stil care este atât șic și cool și care își are originea în prestigioasele campusuri americane. Fie că sunt confecționați din piele de căprioară, piele moale sau catifea, cel mai bine se poartă cu pantaloni cropped sau cu pantaloni ușor rulati pentru a arăta glezna și un blazer. Moda permite acum să se poarte picioarele goale în mocasini, chiar și atunci când sunt combinați cu o ținută formală, așa că nu mai ezita să afișezi această notă de dandysm pentru a sparge un look un pic prea auster. Dar mocasinii permit, de asemenea, mari diferențe vestimentare: pot fi purtați cu blugi skinny, cu blugi mai largi, decolorați sau chiar rupți, pentru a reda contrastul dintre pantofii burghezi și un look glam rock. Și chiar dacă mocasinii merg mână în mână cu look-ul preppy, ei sunt, de asemenea, inseparabili de culturile streetwear.

Adidașii pentru bărbați Hugo - esența stilului casual

Modelele de adidași Hugo pentru bărbați sunt esența stilului casual, dar nu numai. Se vor a fi la origine pantofi ideali pentru viața de zi cu zi, perfecți pentru ținutele casual cool, dar se vor a fi și versatili, ideali pentru ținutele casual șic. Aleși așa cum trebuie, o pereche de adidași Hugo în  tendințe se integrează de minune în orice tip de ținută. Este deci mai mult ca niciodată vremea să se cumpere adidași Hugo, o perfectă reintepretare pentru tendința sportivă, pentru a sublima ținutele de zi cu zi cu adidași de cea mai înaltă calitate. Cu alte cuvinte, adidașii pentru bărbați Hugo au devenit încet dar sigur veritabile must have atunci când vine vorba despre modelele de încălțăminte bărbătească. Modelele sunt diferite și de diverse inspirații pentru a se potrivi de minune tuturor gusturilor și stilurilor. 

Espadrile pentru bărbați Hugo - alege-ți perechea preferată pe MODIVO

Modelele de espadrile pentru bărbați Hugo de pe MODIVO sunt fără doar și poate, cele mai confortabile modele de pantofi. Au numeroase imprimeuri și culori la modă. Cu o talpă din frânghie țesută și o acoperire din pânză, espadrilele sunt elaborate simplu și vin într-o mare varietate de stiluri. Ne place ușurința acestui ansamblu care ne lasă picioarele să respire în orice moment al zilei. De la modelele sobre la cele extravagante, ne plac liniile ultra minimaliste puse în valoare de detalii bine gândite. Cu imprimeuri geometrice sau modele ieșite din comun, espadrilele sunt îndrăznețe în culori vii și clasice în nuanțe uni. Fie în varianta bărcuță, fie în versiunea sleepers sau în versiune elegantă de oraș, espadrilele joacă cartea diversității!

Încălțăminte pentru bărbați Hugo - întrebări frecvente

Încălțăminte pentru bărbați Hugo - de unde să cumperi astfel de pantofi?

Ca răspuns la o cerere pentru pantofi foarte la modă, dar și de cea mai înaltă calitate, MODIVO a dezvoltat o colecție de pantofi de top pentru bărbați, care se caracterizează printr-o fabricație meticuloasă, finisaje de înaltă calitate și materii prime nobile. Descoperă modelele de încălțăminte pentru bărbații Hugo, pantofi de sport din piele de căprioară moale, creații din piele nobilă neagră, dar și modele din material textil țesut care vor adăuga o notă sportivă ținutei. 

Încălțăminte pentru bărbați Hugo - cum să alegi mărimea potrivită?

Cel mai bun lucru pe care să îl faci – să îți măsori talpa pentru fi sigur că alegi cele mai potrivite modele, fie elegante sau sport.