Bărbați Geox

Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Etichetă produs
Produse: 486
Afișează identificatorul versiunii

Geox – pantofi și haine pentru bărbați pretențioși

Pentru că brandul a fost fondat pe inovație, compania a decis să mențină același standard și și-a propus să investească continuu în tehnologie pentru a fi mereu în topul preferințelor oamenilor când vine vorba de încălțăminte și îmbrăcăminte. Anual investesc 2% din venituri în inovare căutând totdeauna să îmbunătățească ceea ce au și să ofere cele mai bune produse clienților. Dacă ești în căutarea unor adidași care să reziste pentru mult timp și să arate la fel de bine chiar și după multe purtări, îți recomandăm să achiziționezi o pereche de adidași Geox care îți vor oferi confortul necesar. Atunci când alegi să cumperi cizme pentru bărbați Geox poți fi sigur că picioarele tale vor fi încălzite permanent fără să transpiri sau să te simți inconfortabil.

Jachete de tranziție Geox care vor rezista ani de zile

Jachetele de tranziție sunt o necesitate mai ales în sezonul de toamnă când temperaturile seara și dimineața pot varia foarte mult față de cele de la prânz. O jachetă de tranziție este alegerea perfectă atunci când vrei să te simți protejat de temperaturile scăzute dar în același timp îți dorești o geacă prin care pielea poate respira dacă temperatura de afară crește. Dacă ești în căutare de geci Geox și nu știi pentru ce model să optezi, cel mai bine ar fi să alegi o geacă de tranziție pentru că o poți purta în diferite sezoane, iar calitatea premium asigură rezistența în timp. Alege o geacă Geox care este impermeabilă, oferă protecție împotriva vântului și este confecționată dintr-un material care lasă pielea să respire și bucură-te de avantajele pe care le ai atunci când alegi Geox.

Vezi ce produse Geox pentru bărbați vei găsi în gama MODIVO

MODIVO vine în întâmpinarea ta cu peste 500 de articole marca Geox din care tu să alegi produsele de care ai nevoie. Pe site găsești peste 470 de articole de încălțăminte inclusiv mocasini, espadrile, pantofi și sandale Geox. Poți filtra produsele în funcție de mărime, preț, culoare sau tipul de închidere și astfel vei găsi foarte ușor doar produsele care se potrivesc necesităților tale fără să fie nevoie să cauți foarte mult. Uită de stresul cauzat de pierderea timpului dintr-un magazin în altul fără să găsești produsele de care ai nevoie și bucură-te de avantajele pe care cumpărăturile online le oferă. În ceea ce privește îmbrăcămintea, pe MODIVO găsești diverse articole de îmbrăcăminte marca Geox cum ar fi geci, veste, treninguri, bluze și tricouri. Făcând cumpărături pe MODIVO scapi de stresul că produsele pe care le achiziționezi ar putea fi doar imitații deoarece magazinul oferă garanția că produsele sunt autentice.

Geox - întrebări frecvente

Cum să alegi mărimea care ți se potrvește la încălțămintea Geox?

Dacă acum achiziționezi pentru prima dată o pereche de pantofi Geox ar fi bine să consulți înainte tabelul de mărimi pe care ți-l punem la dispoziție. Pentru a determina corect mărimea pe care o porți la încălțăminte așază piciorul gol pe o foaie de hârtie, cu călcâiul sprijinit de perete, apoi desenează o linie în fața celui mai lung deget de la picior și măsoară distanța dintre marginea foii și linie. Utilizează tabelul cu dimensiuni pentru a vedea ce mărime se potrivește.

Geox - ce este acest brand?

Brandul Geox a luat naștere în anul 1995 când fondatorul Mario Moretti Polegato a hotărât să facă găuri în talpa pantofilor pe care îi purta pentru că aceștia îl incomodau și transpirase în ei. Imediat cum a ajuns în Italia, țara natală, a brevetat această invenție, talpa care să permită trecerea vaporilor de apă dar nu și a apei și a început să producă pantofii Geox.